Cum sa-ti alegi usa de garaj potrivita

In momentul in care trebuie sa alegi o usa pentru garaj, fie ca o inlocuiesti sau modernizezi, fie ca e o achizitie noua, poti intampina dificultati pentru ca probabil nu esti hotarat sau nu stii exact ce sa cauti.

Odata cu cresterea semnificativa a utilizarii usilor de garaj electrice, piata pe acest segment a devenit foarte diversificata. Cererile vin acum insotite de specificatii exacte privind siguranta, fiabilitatea, designul sau mecanismele continute. Alegerea unei usi de garaj potrivite trebuie sa tina cont de cinci factori principali enumerati in continuare.

Pretul – evident primul de care trebuie tinut cont, bugetul alocat pentru o astfel de cheltuiala trebuie bine stabilit pentru ca oferta pietei de usi de garaj este foarte diversificata. Pretul variaza in principal in functie de materialul din care este construita usa si de dimensiunile ei. Usile din lemn pot sa ajunga la un cost mai ridicat decat cele metalice; daca totusi se prefera un aspect de lemn, exista optiunea ca materialul, metalul sa fie laminat sau vopsit.

In general materialele utilizate sunt lemn, otel, aluminiu, PVC sau fibra de sticla. Exista o mare varietate de modele de usi de garaj fabricate din lemn, cu variatii de pret in functie de complexitate si de tipul de lemn folosit. Lemnul are insa dezavantajul durabilitatii, sector unde castiga net si fara drept de apel usile de garaj metalice. Desigur, materialul din care va fi confectionata usa de garaj va tine cont si de exteriorul casei de locuit, de restrictiile locatiei si de necesitatile clientului. Mediul inconjurator isi pune amprenta si astfel usile din lemn sau metal nu sunt recomandate pentru medii cu umiditate ridicata, lemnul se degradeaza mai repede, iar metalul este supus actiunii corozive. In acest caz este recomandata o usa din fibra de sticla sau materiale plastice.

Citeste si:  Călător prin România

Mecanismele – alt criteriu de care trebuie tinut cont; multa lume ia in considerare doar aspectul si marimea, ignorand operativitatea oferita de gama diversa de mecanisme pe care se bazeaza. Fie ca e usa sectionala, rola sau usa cu deschidere laterala, trebuie aleasa varianta optima pentru client.

Siguranta – una din cele mai frecvente intrebari este “Cat de sigura este usa de garaj?”. O intrebare la care raspunsul este destul de dificil; sunt multe moduri prin care un potential intrus poate sa sparga usa de garaj, depinzand si de sculele pe care le are. Rezistenta usii la spargeri este strans legata de materialul din care este confectionata usa si rezistenta acestuia.

Fiabilitatea si mentenanta pot fi elementele care sa determine clientul sa se hotarasca. La cumpararea unei usi de garaj unii nu sunt prea atenti, sunt foarte ocupati si pot fi convinsi sa achizitioneze usa de garaj doar pentru utilitate, fiabilitate si intretinere facila. O functionare usoara a usii de garaj, durabilitatea acesteia, rezistenta materialului din care este construita il determina pe cumparator sa aleaga, chiar daca este foarte grabit. Daca insa ai timp sa studiezi piata si sa cantaresti toate posibilitatile, factorii enumerati anterior te vor ajuta cu siguranta sa faci alegerea unei usi de garaj dupa dorintele si necesitatile tale.

Citeste si:  Cum sa cumperi cele mai inedite bijuterii

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Cum sa-ti alegi usa de garaj potrivita

  1. Compania Alexiana Group se afla in cel de-al treilea deceniu de experienta. De la infiintare, din anul 1994, evolutia firmei s-a caracterizat printr-o permanenta preocupare de a oferi produse care sa respecte dorintele si exigentele tot mai diversificate ale clientilor.
    Disponibile intr-o gama variata de culori, dimensiuni si modele, izolate termic/fonic, usile de garaj sunt de doua tipuri: usi de garaj sectionale si usi de garaj tip rulou.
    http://www.alexiana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *