De ce nu sunt oamenii niciodata multumiti?

multumiti

Pe parcursul istoriei umanitatii, una din marile intrebari ce a framantat oamenii este de ce parca niciodata nu putem fi multumiti si fericiti cu viata pe care o ducem. Putem spune sigur ca foarte rar intalnim o persoana care sa declare ca este multumita cu ceea ce are si ca nu are dorinta de a obtine mai mult decat are sau dorinta de a se descurca mai bine. Cu totii ne dorim sa avem mai mult, mai mult decat avem deja, mai mult decat au altii.

Ofera-i cuiva un job excelent, o casa minunata si o viata cum nu si-a imaginat-o si vei afla cu surprindere ca tot isi doreste mai mult. Chiar daca toate dorintele ti se indeplinesc, la un moment dat tot vei ajunge sa vrei mai mult, sa nu mai fii multumit cu ceea ce ai.

Inca o data revenim cu intrebarea de ce oamenii nu sunt niciodata multumiti. Pentru ca, pur si simplu, asa suntem conceputi. Sta in natura fiecaruia dintre noi, asa am fost inzestrati, pentru a evolua si a ne schimba in functie de mediu. Acesta ar putea fi unul din motivele pentru care niciodata nu suntem satisfacuti de conditia in care ne aflam.

Comparatia cu ceilalti, fie ca e din punct de vedere financiar, emotional, social sau intelectual ne determina de asemenea sa nu fim multumiti de cum suntem. Curiozitatea are de asemenea partea sa, contributia sa in ceea ce priveste starea de multumire a oamenilor. Tot timpul suntem curiosi sa aflam mai multe despre ceea ce este in jur, iar in momentul in care descoperim ceva mai bun, ni-l dorim.

Citeste si:  Un nou nivel în prostituția românească, pe DN7 !

Ambitia, nevoia de schimbare, dorinta de a-i multumi pe ceilalti sau influentele sociale sunt alte aspecte ce influenteaza foarte mult starea de multumire. Poate ca oamenii nu vor putea fi niciodata multumiti. Putem insa, ca persoane, sa gasim satisfactia in ceea ce avem pentru a ne mentine fericiti, sa ne limitam la atingerea obiectivelor, sa ne stabilim targeturi realiste pe care le putem atinge, fara dezamagiri sau regrete.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “De ce nu sunt oamenii niciodata multumiti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *