Cum opresti pentru moment timpul

Tehnologia a aparut in puterea ei cea mai mare inca din 2010. Atunci mai tot romanul avea cel putin un calculator conectat la internet si mai tot romanul era cunoscator de device-uri obisnuite. De atunci si pana astazi, dezvoltarea a tot continuat din ce in ce mai mult.

Dar, cum sa opresti pentru moment timpul? este o intrebare buna, insa daca nu stiti raspunsul, vi-l spun eu, prin fotografii. Am foarte multi prieteni pasionati de fotografie pe care la inceput chiar nu ii intelegeam. Mergeau cu aparatele prin oras si fotografiau orice le parea interesant. Am fost pasionat si eu o perioada de fotografie, insa nu am mai continuat. Si acum imi place fotografia insa nu mai sunt atat de mare admirator incat sa fotografiez orice.

Uneori, cand nu am la mine ceva de fotografiat gasesc cele mai impresionante peisaje si locuri, iar atunci cand am un aparat la mine sau un telefon performant, se face ca nu gasesc locuri impresionante ce merita pozate. Recent, intr-o dimineata de vara am plecat la pescuit cu prietenii pe o balta de langa un sat. Am crezut ca am vazut doar la televizor sau in strainatate peisaje mirifice cu ceata diminetii si cu lacuri aburind. M-am inselat, acolo era cea mai frumoasa imagine pe care o puteam vedea vreodata in zona mea pitoreasca. Nu m-am asteptat sa vad asa ceva prea aproape de mine. Din nefericire nu am putut imortaliza momentul pentru ca nu am avut la mine un aparat de fotografiat.

Citeste si:  O decizie grea dar salvatoare: masectomia

Fotografiile sunt cele care ne capseaza momentele cele mai bune si le pune in albume. Viata fara fotografie ar fi o viata fara trecut si istorie. Nu esti obligat sa pozezi orice moment, insa cele mai importante intotdeauna merita. Cele mai importante momente din viata cu siguranta sunt cele notabile, cum ar fi: nunta ta, nasterea primului copil, o poza de grup cu prietenii, o fotografie cu familia.

Consider ca fiecare om trebuie sa aiba fotografiile vietii ca sa isi aduca aminte de trecut, iar fotografiile vietii sunt reprezentate de: fotografia cu prietenii de cand erati mici, fotografia cu iubita la starea civila, fotografia cu familia cand acestia sunt inca tineri, fotografia cu bunicii, iar in final, fotografia cu copilul tau in momentul in care aceasta este mare. In rest, totul reprezinta imagini si nu doar fotografii.

Cele mai impresionante fotografii pot spune ca sunt cele de la nunta fiecarei persoane. In aceste momente de bucurie ies cele mai frumoase fotografii de pus in rama. Recent am vizualizat un catalog cu fotografii de la nunta unei cunostinte si am ramas placut uimit de faptul cum acestea au fost facute si preclucrate. Baietii care le-au facut au fost profesionisti si au reusit sa puna in valoare elementele placute asa incat protagonistii fotografiei sa fie scosi in lumina. Cu siguranta, la fiecare fotografie este necesara o mica prelucrare. Nu suntem cu totii perfecti si uneori trebuie retusata un pic pentru ca aceasta sa devina o adevarata poza de rama.

Citeste si:  Statut de femeie in comunitatea mulsulmanilor

Timpul se opreste in loc ori de cate ori o fotografie este facuta.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *