Articole Sponsorizate

Dragi cititori, ţin cu mândrie să vă anunţ că Blog Event are primul partener. Probabil vă şi întrebaţi cine este, nu? Este vorba de Articole Sponsorizate.

Cine sunt ei, vă trece prin cap mai mult ca sigur… Ei sunt doi băieţi ambiţioşi cu ţeluri înalte pe nume Şotropa Eugen şi Ursachi Andrei, băieţi ce au încercat (cu succes) în iulie 2011 să intre pe o piaţă nouă în România, o piaţă ce nu pare stabilă şi de încredere şi totuşi au reuşit să se facă cunoscuţi prin promovarea blogurilor cu ajutorul advertorialelor, astfel îmbinând cu succes pasiunea tuturor, şi anume scrisul, cu un mic câştig financiar.

Joburile primite prin intermediul site-ului nu sunt cele mai bănoase momentan, insă ştim cu toţii cât de greu este să intri într-un grup de bloggeri şi să fii apreciat, dar şi mai greu este să câştigi încrederea firmelor cu care doreşti să faci un contract de colaborare şi mai ales să câştigi încrederea bloggerilor participanţi.

Pe lângă site-ul în sine, aceştia mai deţin şi un blog unde anunţă bloggerii de noile campanii de tip articol sau banner, cu indicaţii precise şi cu o idee-două pentru a-i ajuta pe cei mai puţin experimentaţi.

Eu sunt impresionată de curajul băieţilor de a începe aşa un proiect, şi sunt mândră de succesul acestora. De ce? Pentru că şi eu m-am înscris în acest proiect şi am scris advertoriale, la început din curiozitate, iar acum deja aştept mereu cu nerăbdare joburile de la ei.

Citeste si:  Super provocarea anului pe Blog Event

Mai mult ca sigur vă gândiţi că poate scriu prostii şi că poate nu plătesc. Ei bine ei chiar plătesc. Odată ce aţi atins pragul de 50 RON, puteţi cere retragerea banilor prin transfer bancar, PayPal sau chiar şi mandat poştal.

În viitor îmi doresc ca această colaborare să fie cât mai trainică pentru ambele părţi şi să ne unim forţele ca Blog Event şi Articole Sponsorizate să crească cât mai mult, fiecare pe nişa sa, dar împreună.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Articole Sponsorizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *