De ce trebuie neaparat sa vezi filmul After?

Filmul After, inspirat de saga scrisa de Anna Todd, oare merita sa fie vizionat? Cu siguranta ! dar daca inca nu esti convins de asta cateva motive care sa te faca sa vrei sa vezi cu adevarat acest film.

Saga After, inseamna 5 romane si mai multe spin-off-uri publicate in 31 de limbi diferite si numarul unu la vanzari, atat in Franta, Germania sau Spania, cat si in Italia. Aceasta poveste de iubire inedita, care a demarat drept un fanfiction dedicat cantaretului Harry Styles, a fost citita de peste 1, 5 miliarde de ori si autoarea sa Anna Todd, a trecut de la statutul de necunoscuta care publica pe Wattpad la cel de vedeta internationala.

Primul film bazat pe cartile sale, punandu-i in lumina pe Josephine Langford si Hero Fiennes, in rolurile lui Tessa si Hardin, este unul din cele mai asteptate filme ale anului. Si daca trailerul senzual inca nu te-a convins, iata inca cateva motive care sa te faca sa mergi la cinema filmul After.

Scenariul a fost scris in mare parte de autoarea celebrei saga. Unul din principalele motive care sa te faca sa vezi prima parte a filmului After este urmatorul- daca esti un mare fan carti, trebuie sa stii ca autoarea insasi a fost foarte implicata in scrierea scenariului si ca a rescris de mai multe ori unele parti din film in functie de scenele care luau parte in fata ei.

Imposibil deci sa credem ca intriga filmului va denatura povestea celebra din carti deoarece Anna Todd a validat toate scenele din scenariu, chiar si jocul  actorilor. Cu siguranta ca doar intr-o ora si jumatate este imposibil sa cuprinzi toate scenele din carti, dar autoarea este foarte increzatoare si spera ca toti cititorii se vor regasi in film.

Actorii din film nu sunt foarte cunoscuti marelui public. Mai mult sau mai pregnant decat in « Hunger Games », sau « 50 Shades of Grey », filmul inspirat de saga After a decis sa mizeze pe actori complet necunoscuti marelui public. Sau aproape. In timp ce Anna Todd si-a exprimat preferintele inspre Indiana Evans sau Douglas Booth, pentru a interpreta cele doua roluri principale, pana la urma au fost alesi Josephine Langford si Hero Fiennes. Prima este australiana si debuteaza pe marele ecran iar cel de-al doilea a jucat rolul lui Voldemort in saga Harry Potter.

Muzica este superba Cel mai important lucru atunci cand auzim de un nou film- trailerul dar si muzica din film, adica soundtrackul. Pentru ca o muzica buna poate sa schimbe uneori in intregime tonul unui film. Delicatetea si pasiunea violenta care ii uneste pe Tessa si pe Hardin se resimt si in muzica din film si este in acelasi timp, clar un atu atunci cand vine vorba despre constructia acestei adaptari. Iar cei care au citit deja cartea, se pot linisti. Nu exista o ambianta muzicala mai buna pentru a insoti in continuarea lectura celebrei saga.

Ce zici deci? Te-am convins?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *