Demoni sau îngeri ?

Toată lumea a urmărit cu sufletul la gură evenimentele din ultimele zile. Probabil majoritatea au fost înfioraţi când au văzut trupele de jandarmi îmbrăcaţi în negru cu cagule, căşti şi bastoane care îi alergau pe manifestanţi. Pe manifestanţii ăia paşnici care le aruncaseră cu o zi în urmă  bolovani în cap aceloraşi jandarmi şi aproape că le dăduseră foc.

Brusc reţelele de socializare au explodat înfierând cruzimea jandarmilor care bat şi rănesc oameni inocenţi şi chiar nevinovaţi. Erau cerute pedepse exemplare pentru jandarmii care nu s-au lăsat călcaţi în picioare de manifestanţi.

Vremea din ţară încă avea răbdare cu noi, viscolul şi zăpada pândeau însă de după colţ. Şi când au venit, au făcut prăpăd. Au intrat în ţară ca hunii de altădată, troienind drumurile, rupând stâlpii şi înzăpezind conducătorii auto care plecaseră la drum.

Brusc, toată lumea plângea după ajutor. Când, ce să vezi. Aceleaşi trupe demonice de jandarmi, de data asta cu mâncare şi ceai cald rupeau troienele şi îşi făceau drum până la oamenii aproape morţi de frig. Îi ajutau să iasă din nămeţi şi îi duceau în locuri calde pe mulţi dintre ei salvându-i de la o moarte sigură în frigul năprasnic.

Oare dintre cei care au primit cu recunoştinţă ajutorul jandarmilor s-au aflat şi persoane care cu o săptămână în urmă îi înjurau şi le aruncau în cap cu pietre şi răngi? Probabil că da.

Citeste si:  De ce este important sa ne exprimam emotiile?

Poate ar fi bine ca data viitoare când vrem să aruncăm cu pietre în jandarmi să ne gândim că nu e departe ziua când propria noastră viaţă va fi în mâinile aceloraşi băieţi îmbrăcaţi în haine de culoare albastră. Şi care vor fi acolo când  restul lumii se va uita comod la televizor şi nu va mişca un deget ca să ne ajute.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Demoni sau îngeri ?

  1. Eu cred ca ce a fost la Universitate si ce s-a intamplat pe strazile inzapezite tine totul de sus. Jandarmii sunt niste angajati ce respecta ordine. Ei nu sunt deloc rai. Doar ca au acasa neveste si copii si trebuie sa le puna mancare pe masa

  2. Asta asa e Kathy, plus că au ceea ce multora ne lipseşte. Sentimentul de camaraderie care îi face şă se ajute unii pe alţii în momentele grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *