Despre Landing Page pentru pagina de Facebook şi Tab-urile de pagină

Scurtă introducere legată de Landing Page pentru pagina de Facebook şi Tab-urile de pagină.

În traducere liberă Landing Page este acea pagină care înlocuieşte wall-ul obişnuit de Facebook pentru a te îndemna să dai LIKE paginii. Eu obişnuiesc să o numesc Intro. Din comoditate,lipsă de timp şi lipsă de documentaţie, am apelat la ajutorul unui site  pentru a crea pagina de Facebook pentru Blog Event. Acest site îţi permite să îţi personalizezi după bunul plac Landing Page-ul paginii tale de pe Facebook. Este vorba despre PageModo unde logarea pe site este posibilă şi cu ajutorul profilulului de Facebook iar folosirea şi crearea unui “Intro” este foarte simplă, asemănătoare cu editarea unui template html .Sunt necesare foarte puţine cunoştinţe de design,site-ul oferindu-ți paşii necesari realizării unui landing page.

În căutările mele pentru a mă documenta cu privire la această postare am găsit un tutorial foarte explicit despre cum să-ţi faci un landing page profesional , cu textul şi imaginea alese de tine şi nu predefinite de cine ştie ce site – link.
Ca sursă de inspiraţie iată câteva modele de landing page aici.

Toate cele explicate mai sus ( referitor la PageModo ) vin la pachet şi cu un Tab pentru pagină. Fără a da o definiţie tehnică şi pompoasă, tab-urile sunt acele meniuri din stânga paginii (vezi aici), iar acestea  pot fi Twitter,RSS Feed,Video,Imagini etc.
Fără multe alte vorbe pe blogul andreiterecoasa.eu am găsit câteva tab-uri utile pentru pagina de Facebook – link. Din câte am citit în postarea sa, cea mai viabilă metodă de a adăuga tab-uri pe pagina este cu ajutorul site-ului Involver – link.

Citeste si:  Ce sursa de alimentare reglabila de laborator merită aleasă

Cam asta ar fi pe scurt o introducere a Landing Page-ului şi a Tab-urilor Facebook. Aş dori ca aceasta postare să rămână deschisă în rubrica de comentarii, astfel că orice propunere , sfat sau completare sunt binevenite din partea voastră!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *