Cum să menții iubirea vie…

Caz cel puțin interesant în Anglia. O femeie și un bărbat s-au căsătorit (Barry și Ann Watson) acum 9 ani. De curând, cei doi au hotărât că este cazul că își reînnoiască jurămintele. Frumos și romantic chiar, am putea spune. Ei bine, de data aceasta, Ann Watson și-a jurat iubire în continuare față de… Jayne Watson.

Ce s-a întâmplat? Nimic grav. Barry s-a hotărât să facă niște mici modificări la piesele cu care a venit din fabrică, așa că domnul a devenit între timp….doamnă. Anna Watson nu pare să fie foarte deranjată de situația în sine, deoarece crede că asta o face fericită pe soția ei.

Iubirea nu ține cont de vârstă și sex, așa că le urăm ”Casă de piatră” în continuare, iar pe Jayne o sfătuim să nu îi mai ia rochiile soției sale fără să o intrebe. “Mă enervează când îmi ia rochiile fără să-mi ceară voie!”

PS: Oare peste alți 9 ani ce surprize o să ne mai pregătească? :)

Sursa: Realitatea.net

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

4 thoughts on “Cum să menții iubirea vie…

  1. Cred ca singura tara in care se mai putea petrece asta si ar fi iesit scandal ar fi fost in SUA :)

  2. Pentru ca desi par poate toleranti americanii…de multe ori au demonstrat contrariul, si nu ar fi acceptat schimbarea, pe cand englezii sunt ei snobi si tot ce vrei, dar la capitolul asta sunt ok;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *