Unde ne petrecem luna de miere?

Vine primăvara, vara, vin căldurile şi momentele prielnice nunţilor. Şi desigur că după nuntă urmează luna de miere.

Aţi spune că sunt snoabă dacă zic că eu una nu mi-aş petrece luna de miere în România. Motivul este unul simplu. Pentru alte vacanţe în ţară aş avea timp, însă doresc ca măcar în luna de miere să fiu departe de lume, fără telefoane mobile sau Internet (hai poate Internetul îl doresc). Un loc unde să fac ce îmi doresc.

Aşa că am găsit pe Paralela45 câteva oferte foarte bune pentru luna de miere.

Hotel Naiade Resort Diva Maldives ***** este situat în South Ari Atoll. Transferul de la aeroportul Male se face în aproximativ 25 minute cu hidroavionul. Hotelul oferă turiştilor săi mai multe restaurante şi baruri, SPA, internet, magazine, club noapte, asistenţă medicală, sporturi de apă, scufundări în apropiere, club copii, posibilitate excursii. Miresele vor avea o reducere de 70% la cazare. Mirii vor fi întâmpinaţi cu o sticlă cu şampanie, un cadou şi un coş cu fructe şi vor beneficia de o cină de gală. Tarif informativ: 1.037 euro / persoană (taxe de aeroport incluse).
Viza  se obţine pe aeroport. Acte necesare: paşaport valabil minim 6 luni, voucher şi bilet de avion dus-întors.

Hotel Couples Sans Souci ***** este situat direct pe plajă, se ajunge uşor la Taj Mahal Mall, iar grădina botanică este în apropiere. Hotelul dispune de 4 restaurante, un bar în hotel şi unul la piscine. Plaja privată vă va oferi intimitatea de care aveţi nevoie. Veţi putea să vă bucuraţi de serviciile deosebite pe care le ofera acest hotel şi la spa-ul deosebit sau la sala de fitness.

Pentru mai multe detalii, click pe titlul hotelului.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

4 thoughts on “Unde ne petrecem luna de miere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *