Cine face toți banii el sau ea?

Pentru cei care încă nu au reuşit să ajungă la cinematograf săptămâna asta, vă recomand o comedie romantică, One for the money, regia fiind semnată de Julie Anne Robinson, care s-a ocupat şi de serialul Grey’s Anatomy.

Filmul ne aduce pe ecrane povestea unei tinere proaspăt divorţată, care îşi caută de muncă la firma vărului ei. Prima ei misiune este să aducă în faţa justiţiei pe un fost poliţist, pe care îl cunoscuse în timpul liceului, în schimbul unei sume de bani. Nimic mai simplu, dar ca de obicei, lucrurile se complică.

Munca de recuperator nu este potrivită pentru o femeie, dar tânăra este destul de ambiţioasă să-şi ducă la bun sfârşit misiunea. Îi sare în ajutor un coleg recuperator, (Daniel Sunjata- care a jucat şi în Anatomia lui Grey). Reuşeşte protagonista să treacă de piedicile care-i vin în cale: un boxeur ucigaş, martori care mor unul după altul, poliţistul care nu se lasă prins cu nici un preţ?

În rolurile principale îi vedem pe Katherine Heigl şi Jason O’Mara, doi atrăgători actori care dau viaţa unor personaje tipic americane. Dacă pe Jason l-aţi putut urmări în diverse seriale, pe Katherine Heigl, după ce a părăsit Anatomia lui Grey aţi văzut-o în alte două comedii romantice: Killers cu Ashton Kutcher şi Life as we know it cu Josh Duhamel.

Oriunde merge Katherine se pare că are parte de bărbaţi frumoşi şi comedii cu happy-end, ceea ce demonstrează că reţetele de succes de la Hollywood încă funcţionează.

Scenariul este scris de către Stacy Sherman, Karen Ray şi Lix Brixius după cartea doamnei Janet Evanovich. Este clar că dacă totul porneşte cu o echipă de femei, veţi avea parte de mult umor, bărbaţi plăcut ochilor şi câteva situaţii căutate cu lupa de către publicul feminin, sau cel puţin visate în relaţiile de zi cu zi.

Cine face toţi banii?

[youtube id=”K7Rqrts4jPM” width=”600″ height=”350″]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Cine face toți banii el sau ea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *