The Hobbit. Trilogia.

The Hobbit, romanul lui JRR Tolkien, va avea parte, se pare, de o ecranizare în 3 părți, nu două, cum era decizia inițială.

Explicația? Una foarte simplă: pe lângă romanul în sine, autorul a scris, ulterior, câteva anexe ce completează povestea, dând mai multă substanță.

Regizorul trilogiei Lord of the Rings, Peter Jackson a decis, urmărind o bună parte din primul film și câteva secvențe din al doilea, că cele două se îmbină perfect, așa cum ar trebui, și că povestea ar putea fi continuată cu încă un film, din moment ce material este destul.

Astfel, „The Hobbit: An Unexpected Journey”  apare pe 14 decembrie 2012, “The Hobbit: There and Back Again” pe 13 decembrie 2013, iar  “Desolation of Smaug” sau “Riddles in the Dark”  potrivit primelor zvonuri se va lansa în vara lui 2014.

Primele două filme bazate pe romanul The Hobbit al marelui J. R.R. Tolkien, au fost filmate simultan în Noua Zeelandă, iar Jackson a prezentat o parte din primul film la Convenția Comic Con de la San Diego, care a avut loc în această lună.

Personajul principal, hobbitul Bilbo Baggins, este interpretat de Martin Freeman. Revin pe marele ecran personaje pe care le-ați îndrăgit în prima trilogie, precum  înțeleptul Gandalf (Sir Ian McKellen ),  regele elf Elrond (Hugo Weaving), simpaticul, dar maleficul Gollum/Smeagol (Andy Serkis) și, în roluri mai mici inocentul Frodo (Elijah Wood) și loialul Legolas (Orlando Bloom).

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

4 thoughts on “The Hobbit. Trilogia.

  1. Am citit cartea asta. De cate ori vedeam un film "Stapanul Inelelor" ma gandeam la cartea "O poveste cu un hobbit", ulterior am aflat ca sunt povesti diferite :D

  2. Mie mi-a trimis un prieten cartile in format pdf, si vad ca dupa Stapan, tot trimite! Iar cand am citit o pagina, doua, am realizat ca trebuie sa fie aventurile povestite de Bilbo in film.

  3. toti actorii sunt extraordinari…mi-a placut la nebunie trilogia stapanul inelelor si sunt sigur ca vom fi incantati de ceea ce va urma in decembrie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *