Dragostea la feminin

Între femei şi bărbaţi au existat din totdeauna diferenţe enorme. Nu e un lucru rău, aş spune eu, dar nu despre asta aş vrea să discutăm acum. De când mă ştiu, am fost oarecum curioasă de modul cum percep bărbaţii dragostea. La femei îmi e clar, deoarece fac parte şi eu din acest ”neam”. Dar pentru a vă aduce la discuţii, pe voi, masculii, o să începem noi să dezvăluim cum simţim,percepem şi vedem acest sentiment numit ”dragoste”.

Spre deosebire de voi, noi ne îndrăgostim mult mai repede şi mai uşor. De ce? Pentru că ne este mai puţin teamă să ne aflăm într-o astfel de situaţie şi nu neapărat că ştim mai bine să o controlăm, dar suntem mai deschise la experienţe şi trăiri noi. Rămânem optimiste pentru o perioadă mai lungă de timp, astfel că nu refuzăm motive de a ne dansa fluturaşii în burtă.

Drept e că ne şi ”dezîndrăgostim” la fel de repede. De ce? Că toate visurile noastre au fost călcate de bocancii tăi bădărani. Ne e mult mai uşor să ne lăsăm sufletul în grija voastră, dar când considerăm că nu e tratat cum se cuvine, găsim puterea de a dispărea, fără să privim în urmă, fără să ne pese de nimic, fără să să mai fim nimic din ce am putut să fim atunci cu o lejeritate debordantă.

Sentimentele noastre sunt mult mai intense şi mai vulcanice, dar dacă simţim că pasiunea e doar dintr-o singură direcţie, putem foarte uşor să ne canalizăm spre alte domenii care merită toată implicarea şi atenţia noastră. Nu ne place să fim lăsate într-un câmp deschis cu inima în palmă.

Părem fragile şi romantice? Suntem.Atâta timp cât tu eşti persoana puternică pe care ne putem baza. Dar în cazul în care consideri aceste atribute ca fiind nişte defecte, o să putem, cumva, să îţi arătăm că ai greşit…şi că nu ne mai întoarcem.

Concluzia? Este foarte uşor ca o femeie să te iubescă, dar este imposibil să o mai faci să se întoarcă din drum dacă a încetat să o mai facă…

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Dragostea la feminin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *