Urări cu amintiri.

Întorcându-mă astăzi acasă, pe drum am ”vizualizat” câteva amintiri din copilăria mea, legate de sărbătorile pascale petrecute la bunici. În forfota pregătirilor, exista întotdeauna un sentiment de linişte şi sărbătoare. Sentimente, pe care, din păcate cu timpul le lăsăm undeva acolo cu amintirile: pline de praf şi melancolie.

Mi-o amintesc pe bunica vopsind ouăle cu foi de ceapă, mirosul de drob care cuprindea tot satul, zilele de post care mi se păreau interminabile, bucuria care mă cuprindea când ciocneam pentru întâia oară…

Fiecare moment care ne maturizează, ne transformă în oamenii care trăiesc astfel de clipe mecanic, fără să mai simtă nimic din punct de vedere spiritual, ci totul devine un soi de ”obligaţie”.

Dragii noştri, vă dorim ca momentele de bucurie şi sărbătoare să fi rămas în sufletele voastre, iar dacă nu au rămas, să găsiţi calea pentru a le retrăi. Sperăm că îi aveţi alături pe toţi cei dragi sufletelor voastre şi că veţi petrece o sărbătoare plină de frumos şi multă linişte!

Paşte fericit!

Echipa BlogEvent

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Urări cu amintiri.

  1. Sarbatori fericite si liniste ! Fie ca aceste sarbatori sa va lumineze viata . Va pup si va doresc numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *