Eroii de neuitat din filmele lui Quentin Tarantino

Cu cel mai recent film al sau, Once Upon a Time In… Hollywood, Quentin Tarantino reuseste sa ii seduca pe fanii inraiti. Si acestia chiar sunt numerosi de la Pulp Fiction si de la Reservoir Dogs. Unul din secretele relizatorului este faptul ca stie cum sa creeze personaje de neuitat, jucate de actori fara pereche. Este ci cazul lui Leonardo DiCaprio, care are rolul lui Rick Dalton, un actor care se reintoarece, si al lui Brad Pitt care are rolul lui Cliff Booth, pritenul sau cascador.

Steve Buscemi alias Mr. Pink in Reservoir Dogs. Inca de la primul sau film, Reservoir Dogs, Quentin Tarantino pune in scena o gasca de actori de neuitat- Joe, Lawrence Tierney, vrea sa dea lovitura vietii sale cu fiul sau Eddie, Chris Penn. Dar si de alti sase colegi. Acestia au primit instructiuni foarte stricte si au cu totii nume de cod. Dar, totul se termina foarte rau, cu un masacru si gangsterii ajung la concluzia ca unul dintre ei a tradat.

Michael Madsen ne da frisoane cu rolul sau, Mr. Blonde, care omoara din placere. Mr. White, Harvey Keitel, are rolul unui moralizator nevrozat care are grija de infiltratul Mr. Orange, Tim Roth, ranit. Mr. Pink, un rol pe care Tarantino l-a scris pentru el insusi, este un hot egocentric, cu un instinct de supravietuire infailibil.

John Travolta, alias Vincent Vega din Pulp Fiction. Pulp Fiction este capodopera lui Tarantino, care spune 4 povesti intr-o ordine aleatorie, care nu este cronologica. Dar sunt strans legate intre ele si personajul Vincent este singurul care are un rol in fiecare dintre ele. Vega atrage toate privirile si este insotit de un alt personaj zapacit si extravagant, interpretat de Samuel L. Jackson.

Uma Thurman in Kill Bill. Nimeni nu are cum sa o uite pe Uma Thurman, in rolul sau de cea mai cool eroina a istoriei cinematografiei, care isi infrunta inamicii datorita stapanirii artelor martiale. Beatrix Kodo, alias The Bride a ramas in spiritul si sufletul multora dintre noi.

Deadly Viper este o echipa de asasini condusa de Bill. Unul din membrii sai, The Bride, paraseste gasca si fuge in Texas, unde cunoaste un barbat si ramane insarcinata. Dar in ziua casatoriei sale, vechea gasca apare pe neprevazut. Condusi de Bill, foarte gelos si razbunator, omoara pe toata lumea. Bill trage si asupra Umei, dar aceasta supravietuieste si intra in coma 4 ani. Cand se trezeste descopera ca si-a pierdut copilul si decide sa se razbune.

Christoph Waltz alias Hans Landa in Inglorious Basterds. Filmul are o actiune plasata in timpul celui de-al doilea razboi mondial si regrupeaza doua intrigi. Un grup de soldati evrei americani fara scrupule, dotati cu un simt al umorului crud si dirijati de catre locotenentul Aldo, adica Brad Pitt, sunt trimisi in Franta. Acolo vor trebui sa faca viata grea nazistilor, dar nu sunt foarte incantati de asta. In acest timp, Shosanna vrea sa se razbune pe colonelul Hans Landa care i-a ucis intreaga familie acum cativa ani.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *