Autobiografiile de femei care sa te inspire

Simone Veil, Angela Davis, Michelle Obama, Sophie Amoruso… adica o multime de femei care sa te inspire. Pentru a-ti stimula increderea in sine sau stima de sine sau pur si simplu pentru a trai un moment important de Girl Power, iata o selectie cu cele mai bune autobiografii care sa te inspire si care trebuie sa fie savurate numaidecat.

Vei descoperi astfel parcursul fara pereche al unor femei de exceptie.

Te simti mai demoralizat sau simti ca nu mai ai energie sa le faci pe toate? Viata este departe de a fi doar un sir de momente senine sau linistite. Se intampla sa trecem prin intamplari mai dificile.

Acest lucru este perfect valabil mai ales atunci cand incercam sa construim ceva sau vrem sa ne facem auziti.

Toate aceste lucruri le cunosc perfect femeile ale caror autobiografii le vom prezenta in acest articol. Si totusi, au reusit sa isi impuna vointa si sa schimbe in bine lucrurile.

Michelle Obama, Anegela Davis, Simone Veil sunt femeile care te vor ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa crezi mai mult in tine si in creativitatea ta. Iar din autobiografia lor vei descoperi secretele reusitei.

Dar  vei descoperi si esecurile lor, indoielile sau durerile.

Citeste si:  Vei fi acolo? de Guillaume Musso, o carte spectaculoasa

Becoming, Michelle Obama. De la copilaria sa in South Side, Chicago, pana la intalnirea sa cu Barack Obama, toate sunt povestite aici, in aceasta carte. Dar se povestesc si anii sai petrecuti ca avocata, viata sa de mama si anii de la Casa Alba.

A Life, Simone Veil. In aceasta carte, Simone Veil prezinta cele mai importante etape din viata sa – copilaria sa in Shoah, cariera sa in politica, lupta sa pentru drepturile femeilor si multe altele.

Girlboss, autobiografia lui Sophia Amoruso. Daca ai vazut serialul cu acelasi nume, aceasta poveste nu va veni cu nimic nou pentru tine. Sophia Amoruso se afla la conducerea site-ului NastyGal. Dar, antreprenoarea a plecat de la zero.

Aceasta evoca in autobiografia sa, parcursul sau, problemele cu care s-a confruntat, dar si numeroasele sale reusite.

Maria Sharapova, Unstoppable. Jucatoarea profesionita de tenis isi prezinta copilaria, parcursul sau in lumea tenisului, primele victorii dar si relatile mai dificile cu antrenorii mai dificili.

Angela Davis. Inca de cand era tanara, Angela Davis a devenit simbolul luptei impotriva discriminarii. In autobiografia sa, spune mai multe despre lupta sa, despre activismul sau, despre proces si multe altele.

The Story Of  My Life, Helen Keller. Helen Keller sufera de o boala din cauza careia a ajuns sa fie surda, oarba si muta de la varsta de doar doi ani. Departe de a abandona insa totul, aceasta s-a luptat din rasputeri, avand-o mereu alaturi pe insotitoarea sa, Anne Sullivan, reusind astfel sa obtina si o diploma universitara.

Citeste si:  Sexul-Manual de intrucțiuni

The Prime of Life, Simone de Beauvoir. Aici isi evoca anii copiariei, adolescenta si ani tineretii, pana la varsta de 21 de ani in prima parte.

Descoperim astfel aici o familie burgheza cam destramata, dar si dragostea sa pentru literatua si filozofie care se vor vedea si in capodoperele sale.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *