Frumusețea nuanțată prin culoare

Din totdeauna mi-au plăcut bijuteriile. Și nu mă refer la cele cu un preț foarte mare ci la cele care spun până la urmă ceva. O bijuterie trebuie să te reprezinte, să facă parte din tine, să te scoată în evidență.

Sunt persoane care reușesc să creeze astfel de minuni.  Delilah e una dintre ele. Cum a reușit acest lucru? Din suflet, pasiune și o plăcere imensă pentru frumos.

Ea a reușit să nuanțeze frumosul prin multă culoare. Munca ei inspiră veselie, optimism, deschidere spre nou. Așa cum e și ea.Vă invit  să îi admirați munca, să o descoperiți pe ea în fiecare mărgeluță lipită cu drag și daruire și să aveți încrederea că va face darui ce e mai bun. Rezultatul va fi o reprezentare a voastră, ca femei, pusă sub forma unor bijuterii minunate.

Delilah foloseşte sârmă argintată și sârmă de curpru pentru bijuteriile cu aspect vechi (care părerea mea sunt geniale).

Sper să alegeţi şi să purtaţi creaţiile mele cu aceeaşi plăcere, dragoste, respect şi mirare, cu care eu le visez şi le creez apoi…pentru a-mi împărtăşi visul.

 

 

Blog personal:aici

Site:aici

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Frumusețea nuanțată prin culoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *