Gaming: Lansările lunii mai

Tocmai am intrat în luna mai, sărbătorită prin Ziua Muncii, 1 Mai muncitoresc, aşa că haideţi să vedem care sunt principalele titluri din lumea gaming-ului care ajung pe rafturile magazinelor în această lună.

1. Sniper Elite V2

Sniper Elite V2 este un tactical shooter dezvoltat de Rebellion Developments, disponibil pe PC, PS3, X360 şi WII. Jocul este un remake al lui Sniper Elite din 2005, jocul având loc în aceeaşi perioadă (Battle of Berlin – 1945) în acelaşi loc, însă de data asta jucătorii vor intra în pielea unui lunetist american pe nume Karl Fairburne, trimis în Berlin în ultimele zile ale WWII. Jocul este Third Person, abordează o manieră “stealth”, faţă de stilul “Rambo” din principalele shootere, iar ca o îmbunătăţire ce merită specificată faţă de primul joc este introducerea “X-Ray Kill Cam”, unde jucătorul poate vedea glonţul zburând spre ţintă în slow-motion şi leziunile (într-un strat “x-ray”) provocate organelor sau oaselor ţintei.

Jocul se lansează astăzi, pe 1 mai.

2. Warlock: Master of the Arcane

Warlock: Master of the Arcane este un nou TBS (Turn-Based Strategy) produs de Paradox Interactive, plasat într-o lume fantastică în care eşti în rolul lui “The Great Mage” şi te lupţi prin bătălii strategice cu alţi magicieni, ca şi tine, pentru titlul de “Warlock”. Te poţi ajuta de abilitatea de a controla armate, regate şi puteri magice pentru a-ţi învinge adversarii.

Citeste si:  GeForce Now: noile jocuri ale saptamanii 28 octombrie

Warlock: Master of the Arcane va fi lansat pe 8 mai, exclusiv PC.

3. Starhawk

Warhawk este un joc Third Person Shooter joc care şi-a făcut o reputaţie prin multiplayer-ul distractiv local (până la 4 playeri pe aceeaşi consolă), dar şi un mp online. La 5 ani de jocul amintit, LightBox Interactive lansează o continuare, Starhawk, având aceeaşi idee în minte, însă într-o altă locaţie, şi anume spaţiul. Starhawk, spre deosebire de Warhauk va avea şi o campanie single-player, un feature care a fost eliminat din primul joc. Jocul are un mod cooperativ local de 2 playeri, un versus local, dar şi un multiplayer online de 32 de playeri.

Starhawk vede lumina zilei pe 8 mai şi este o exclusivitate PS3, ca şi Warhawk.

4. Street Fighter X Tekken

La două luni de la lansarea pe console, apare şi pe PC o continuare a seriei Street Fighter, dezvoltată de Capcom, în care avem nu numai caractere din seria SF ci şi din seria Tekken. Namco neavând mare contribuţie în dezvoltarea jocului, gameplay-ul va fi în stilul SF, 2D, Namco lucrând şi ei la un titlu “Tekken X Street Fighter” care va urma stilul de joc 3D al seriei Tekken.

Jocul a fost deja lansat pe PS3 şi X360, varianta de PC apare pe 11 mai, iar în toamnă este planificată lansarea unei variante pentru PSVita.

5. Diablo III

Unul dintre cele mai aşteptate jocuri din acest an şi chiar acestui mileniu, Diablo III îşi va face apariţia pe 13 mai, o continuare a seriei Diablo fiind aşteptată de fani de peste 10 ani. Diablo III ca şi predecesoarele este un joc tip hack and slash, plasat într-o lume fantastică plină de monştrii şi creaturi şi dungeon-uri care aşteaptă să fie cercetate. Jocul a trecut prin multe amânări şi teste beta, Blizzard axându-se pe calitatea jocului final, aşteptat de milioane de fani.

Citeste si:  Lollipop Chainsaw - cum să ciopârteşti zombii cu drujba

6. Max Payne 3

O altă continuare a unei serii foarte bine apreciată îşi face apariţia luna aceasta. Este vorba de al 3-lea joc al francizei Max Payne, Max Payne 3, în care îl regăsim pe bătrânul Max, trecut prin mulţi ani de viaţă, luptând încă o dată împotriva sistemului. În joc vom avea celebrul sistem de “run and shoot” din primele două jocuri, combinat cu uimitorul “slow-motion”, o revoluţie în gaming pe vremea primelor două jocuri. 3-ul are parte şi de un sistem de cover, însă mulţi vor uita acest aspect şi vor da buzna în inamici, pentru sentimentul special pe care îl găseai în primele jocuri.

Max Payne 3 îşi face loc pe rafturi pe 15 mai pentru verisunile PS3 şi X360, iar versiunea de PC va veni la câteva zile distanţă, pe 29 mai.

7. Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier

Franciza Ghost Recon ajunge la al 4-lea titlu luna aceasta, numit “Future Soldier”, anunţat încă din 2009. Jocul este un Third Person Shooter dezvoltat de Ubisoft, bazat mai mult pe lupta din cover. Jucătorul va explora locaţii din Nigeria, Pakistan, Rusia şi Norvegia, acţiunea plasându-se într-un viitor apropiat.

Pe 22 mai sunt lansate versiunile de PS3 şi X360, versiunea de PC fiind amânată până pe 12 iunie.

Citeste si:  Xbox Wireless HeadSet: Microsoft dezvaluie noua casca gaming si universala

8. Dragon’s Dogma

Dragon’s Dogma este un RPG cu elemente de hack and slash şi survival horror nu foarte mediatizat, produs de Capcom pentru PS3 şi X360. La el lucrează diferiţi developeri care au luat parte şi la producerea altor francize precum Resident Evil, Devil May Cry şi Breath of Fire deci ne putem aştepta la un rezultat plăcut. În joc ne putem alege o clasă cu care vom parcurge povestea, dintre acestea 9 fiind anunţate (Fighter, Warrior, Mystic Knight, Strider, Ranger, Assassin, Mage, Sorcerer and Magic Archer). Dragon’s Bogma va fi lansat pe 24 mai, pe cele două console.

Cam asta avem pe luna aceasta, o lună încărcată şi cu munte nopţi nedormite după lansarea D3. Vă aştept şi peste o lună pentru a vedea următoarele release-uri. Salut!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Gaming: Lansările lunii mai

  1. max payne 3… want!!!

    imi amintesc de jocul asta, a fost special la vremea lui.. pe langa toata pleiada asta de console, vine ca o gura de oxigen.. seria diablo nu m-a pasionat si in plus inteleg ca s-au tiganit rau cu banii cei de la blizzard

  2. Precul lui Diablo este cât este pentru c s-a pus un efort imens în dezvoltarea lui + o campanie foarte costisitoare de mediatizare. Mulci zic c precul este justificat pentru ce va putea jocul. Rmâne s a_teptm _i s vedem. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *