PUBG va depasi granitele monitorului si va putea fi jucat in realitate

pubg live

PUBG a reusit sa contureze un nou gen de jocuri: Battle Royale. Dupa lansarea sa in 2017, genul a atras milioane de oameni, a dat nastere altor jocuri, precum Fortnite sau Apex Legends si a strans milioane de euro din vanzari de jocuri si de accesorii in jocuri.

Fara doar si poate, PUBG este un fenomen, iar fenomenul merge mai departe de ecranul televizorului, al telefonului sau al tabletei.

Conform battlelog.co, un milionar anonim vrea sa elimine tot ce inseamna pubg hacks si sa transforme jocul in realitate. Cu siguranta, atunci cand jocul este real nu vei mai putea folosi game hacks si adrenalina va creste la un nou nivel.

PUBG live, foarte bine platit

Cel care doreste sa organizeze jocul nu are o data stabilita pentru asta, insa stie ce vrea. Astfel, cauta o persoana care sa il ajute sa creeze designul arenei, care va fi construita pe o insula pustie, exact ca in joc. Aceasta persoana va castiga aproximativ 60 000 de dolari pentru o munca estimata la 6 saptamani, ceea ce nu este o suma de neglijat. Totusi, va trebui sa aiba cunostinte solide de design si sa fie un pasionat al jocului, in asa fel incat ambientul sa fie cat mai asemanator cu cel oferit de joc.

Nu persoana care creaza designul este cea care castiga cei mai multi bani, ci persoana care supravietuieste jocului. Aceasta va primi 130 000 de dolari dupa ce va reusi sa isi elimine toti adversarii.

Din fericire, cei 100 de oameni care vor juca jocul live nu vor fi nevoiti sa se omoare intre ei

Realitatea merge pana la un anumit punct. Cele 100 de persoane care vor juca acest joc de supravietuire vor fi echipate cu arme de airsoft, cu munitie si echipamente sensibile la atingere, dar cat se poate de eficiente pentru protectia corpului. Astfel, toata lumea va fi in siguranta, insa in acelasi timp jocul va parea cat se poate de real.

Printre particularitatile pe care le va avea jocul se numara si urmatoarele:

  • Se va juca de-a lungul a 3 zile, cate 12 ore pe zi. In celelalte 12 ore participantii vor sta intr-o tabara, cu mancare si toate cele necesare pentru o experienta de neuitat;
  • Cel mai probabil, inscrierea in competitie va avea un cost destul de piperat, in conditiile in care milioane de oameni isi doresc sa participe la un astfel de eveniment;
  • Totul se va organiza pe o insula pustie, in asa fel incat experienta sa fie una cat mai reala si mai interesanta.

Cel mai probabil, viitorul va fi din ce in ce mai darnic cu astfel de competitii, care vor inlocui clasicele jocuri de paintball sau Airsoft. Pana una alta insa, cei care doresc sa se bucure de experienta Battle Royale pot juca fara probleme Pubg, Apex Legends sau Fortnite, deoarece ofera o experienta incredibila chiar de pe telefonul mobil.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *