INTERVIU CU BLOGERI : VICTOR DULU ” Nu lăsaţi nici o zi să treacă fără a citi cel mai cool blog colectiv! Blog Event long life !

Aflaţi oficial în mini-vacanţa de 1 mai , l-am prins la interval pe Victor Dulu sau Veek – D pentru cunoscătorii de muzică  şi l-am supus unor întrebări cât se poate de grele !!!

1. Victor,pentru început o să te rog să ne spui câteva cuvinte despre tine şi blogul tău  .

Hello, sunt Victor Dulu sau Veek D, iubesc atât radio-ul cât şi internetul.  Blogul meu se învârte între muzică/film şi internet.

2.  Când ai făcut cunoştinţă cu lumea 2.0 şi ce sau cine te-a determinat să îti faci un blog personal?

Primul click in world wide web a fost prin 2002 sau 2003, când erau la modă internet-cafe-urile (culmea se servea cafea) loc unde inevitabil am accesat mult popularul Mirc la acea vreme.Ţin minte că m-am chinuit destul de mult să îmi creez o căsuţă de e-mail, desigur nu am reuşit :(

3.   Cam care sunt cele mai bune metode de promovare a unui blog? Tu pe care le foloseşti?

Atunci când promovez articolele sau blogurile, aleg în principal reţelele sociale: Facebook si Twitter apoi agregatoarele: Meritacitit.ro şi Cica.ro .

4. Care sunt lucrurile fără de care nu poţi trăi?

Iubire,prietena mea, muzica şi internet.

5. Ştiu că începând cu 3 mai vei avea o emisiune la Radio3net Florian Pitiş . Despre ce este vorba?

Party Mix! – Emisiune mixată cu un feeling pozitiv şi multă voie bună. Îmi place interacţiunea iar în acest caz ascultătorii pot trimite mesaje/dedicaţii pentru persoanele dragi şi să voteze una din cele două propuneri muzicale.

6În afară de blogging, cu ce altceva te mai ocupi?

Radio,muzică şi calculatoare.

bloggeri

7. Dacă ar fi să poţi să retrăieşti o zi din viaţa ta care ar fi aceea şi de ce?

Grea întrebare, fiecare zi împreună cu iubita mea este deosebită dar probabil ziua în care am ajuns la Kiss Fm. Îmi aduc aminte că nu am putut dormi cu o seara înainte iar când am ajuns acolo eram în culmea fericirii.

8.Munte, mare sau deltă ? 

Mare, vara pentru evenimentele din cluburile în aer liber, munte iarna pentru zăpadă şi saniuş iar delta la început de primavara cand tantarii inca nu sunt dezmorţiţi. 

9. Care este ultimul film văzut?

Pentru ca urmaresc destul de multe filme, am ales un film mai vechi cu Robert De Niro si Ben Stiller, Meet the parents.

10.  Cum îţi petreci 1 mai-ul muncitoresc? 

Am ales să rămânem în oraş, să petrecem alături de familie. În schimb nu vom “ierta” grătatul, micii şi voia bună.Toate  vor fi în acelaşi loc! 

11.Şi acum pentru cititorii noştri şi pentru cei care mai aruncă o geană şi pe victordulu.ro un îndemn, o poruncă, un mesaj . 

Nu lăsaţi nici o zi să treaca fără a citi cel mai cool blog colectiv!

Blog Event long life ! 

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

7 thoughts on “INTERVIU CU BLOGERI : VICTOR DULU ” Nu lăsaţi nici o zi să treacă fără a citi cel mai cool blog colectiv! Blog Event long life !

  1. :) Mi-a placut interviul cu Victor Dulu, caruia ii multumesc ca a amintit de Merita Citit. Chiar are un blog interesant, care merita cat mai multi cititori.

  2. Si noi cei de la Blog Event sustinem meritacitit.ro,mai exact postam acolo articolele noastre la flux continuu:D

  3. Multumesc – si pt corectare si pt ca sunteti membri ai Merita Citit – am vazut ca ati scos butonul de vot – au fost probleme cu el?

  4. Nu am reusit sa umblam la cod incat sa se alinieze cu celelalte butoane din subsolul postarii.Insa nu-i problema,intram direct pe site pentru promovarea articolelor.

  5. In principiu, ar trebui setata o latime (width) atat la div-ul pluginului cat si la buton. Apoi, la amandoua un float left. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *