Review iPhone 4S

Un review iPhone 4S scris de Roxana , autoarea blogului Roxy’s Blog.Cu acordul ei am reuşit să “fur” doar o parte din articol continuarea o puteţi citi aici.

Design
Mie mi-a plăcut mult variantă pe negru pentru că pe variantă pe alb atunci când e închis are un contrast deranjant.

E destul de rezistent dar un minus e că se văd amprente pe el. Pentru al proteja, vă recomand un bumper şi o folie.

Procesor
Procesorul rulează foarte bine. Ce-i drept, nu am jocuri pe el care să necesite multe resurse. Chiar dacă asculţi muzica şi navighezi pe internet sau lansezi tot felul de aplicaţii, iPhone 4S are viteză ridicată de reacţie.

Camera
Pe lângă camera de 8MP, detectare facială şi blitz LED, faptul că faci poza după poza fără să-ţi dai seamă într-un ritm extrem de rapid, m-a impresionat.

SIRI
Poate să sune pe cineva, seteze mementouri/alarme, scrie note, trimite e-mailuri, spune vremea, citeşte SMS-urile, pune muzica şi orice altceva ce poţi afla de pe google. E foarte util atunci când faci jogging, porţi hands-free sau eşti la volan. Însă nu ştie mai nimic de România. Mie îmi place să mă joc cu Şiri aşa că e o sursă de amuzament.

Bonus: O scurta introducere in lumea SIRI

[youtube id=”rNsrl86inpo” width=”600″ height=”350″]

[starratingmulti id=1 tpl=12 style=’darkness’ size=’16’ average_stars=’darkness’ average_size=’16’]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *