Germania- top insule de vizitat

Insulele germane nu sunt foarte cunoscute in randul turistilor. Si totusi, de la Marea Nordului la Marea Baltica, ofera o escapade insolita intre dune, faleze, si alte peisaje minunate.

Langegoog, o insula foarte bine pastrata

Este cea mai salbatica insula, aflata in largul coastelor germane. Aici se afla o plaja lunga de nisip, un satuc pitoresc si cele mai frumoase dune. Protejate de catre Parcul National al Marii Wadden, mlastinile sale, colonizate de pasari sunt un loc ideal pentru plimbari.

Heligoland, un arhipelag in largul marii

Este cel mai indepartat arhipelag din Germania, accesibil din Bremerhaven. Are cele mai frumoase peisaje intretaiate de faleze si cel mai frumos satuc.

Trebuie neaparat sa se viziteze si Hummerbuden, cu casutele sale colorate din port, si Lummenfelsen, cea mai mica rezervatie naturala din lume, plina de pasari care cuibaresc. Düne, vecina sa nelocuita, este cunoscuta mai ales pentru plajele sale.

Sylt, cea mai frumoasa insula din Marea Nordului

Flirtand cu frontiera daneza, Sylt este un paradis natural protejat de Parcul National al Marii Waden. Ofera pe coasta de vest 40 de km de plaje, numeroase poteci pentru plimbari si o viata nocturna foarte animata.

Rugen, insula gigant din Marea Baltica

Cu ai sai 900 de km patrati, este cea mai mare insula din Germania. Aici vei gasi o plaja cu nisip, faleze, satucuri de pescari si conace foarte pitoresti. Cu statiunile sale balneare animate, cu peninsulele si locurile sale salbatice, este cel mai frumos loc pentru vacante.

Usedom, insula preferata a berlinezilor

Intre Germania si Polonia se afla Usedom cu imense plaje, vechi statiuni balneare, dar si case in stil burghez. Un lucru care ii confera cel mai fermecator aspect. Este un loc ideal pentru drmetii si ciclism. Festivalurile sale de vara fac si ele din Usedom cel mai apreciat loc de catre berlinezi.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *