Gorjeni,un tort de ziua voastră?

 

Cand ți-ai serbat ultima oară ziua de naștere cu un tort pe măsură? Să îi ai pe toți cei dragi aproape, să sufli în lumânări în speranța că a dorința ta se va îndeplini, să te simți special și minunat?

Tunde îți vine în ajutor cu un tort pe măsură pentru astfel de momente. Alături de Blog Event, te invită la concurs. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu cu ”Particip” la această postare, să îi dai Like (butonul de sub aceasta postare), să ne vizitezi pagina de pe Facebook și să ne “placi” și pe noi, aici :)

Dacă nu o să fie îndeplinite toate aceste condiții, veți fi descalificați. Vă verificăm! :D

Perioada de desfășurare a concursului: 7 ianuarie 2012-17 ianuarie 2012

Câstigătorul/oarea va fi contactat de noi, așa că vă rugăm să ne lăsați o adresă de e-mail validă, pentru a stabili împreună când doriți să primiți tortul! Comentariul câștigător va fi ales cu ajutorul site-ului random. org

Gorjeni, vă așteptăm la concurs și vă urăm multă baftă!

Later edit :

Câştigătorul concursului este : Alina Mazilu .

Extragere :

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

23 thoughts on “Gorjeni,un tort de ziua voastră?

  1. Frumos si elegant tort ,pe care mi l-as dori, pentru copiii mei ,de zilele lor de nastere(sfarsitul lui ianuarie).
    Felicitari pentru concurs !

  2. Dragii mei! Dacă nu sunteți din județul Gorj, dar totuși vă doriți să participați la concurs…și aveti vreo idee cum ar putea ajunge tortul nevătămat la voi, suntem deschiși la idei :)

  3. da,se poate.poti sa faci ce vrei cu tortul.problema cea mai mare este transportul tortului in alte orase ale tarii.nu cred ca ar ajunge intreg la destinatie.deaceea am ales sa premiem doar pe cei din Targu Jiu sau din apropiere.

  4. ehh…ma gandeam sa-l fac cadou cuiva din Tg Jiu ;) in caz ca o sa-l castig:D dar….mai e mult pana departe:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *