Grinch fură și suflete

Aruncându-mi astăzi ochii peste un calendar, am avut o mica revelație: mai sunt 5 zile până la Crăciun. E destul de ciudat, ținând cont de faptul că oarecum emoțiile, trăirile,sentimentele pe care le aveam altă dată în preajma acestei sărbători, și-au pierdut din intensitate foarte mult.

Oare asta e una din trăsăturile procesului de maturizare?

Încerc să retrăiesc amintiri vechi, când decembrie însemna ceva pentru mine. Orașul împodobit cu milioane de luminițe mă facea să vibrez. Mirosul de portocală și scorțișoară îmi amintea de iarnă. Nasul roșu și înghețat îmi dădea un aer timid și inocent.

Toate acestea par desprinde dintr-o altă poveste. O poveste pe care am auzit-o fugitiv, fiind prea preocupată  cu treburile de oameni mari. Tot ce vreau acum e să dispară toată euforia asta creată în jurul meu cu sărbătorile de iarnă și să revină lucrurile la normal. Luminițele vreau să se stingă, nasul nu mi-l mai vreau roșu.

Dacă în febra cumpărăturilor de Crăciun găsiți un suflet de copil rătăcit și cu ochii triști, să mi-l înapoiați. Este al meu și l-am pierdut. Promit să am mai multă grijă de el și să îl prețuiesc așa cum merită. Cei care o să vă petreceți Crăciunul alături de copilul din voi, vă doresc să trăiți toate emoțiile frumoase de care îmi e atât de dor…

[youtube id=”XuSKRxjZwtk” width=”600″ height=”350″]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Grinch fură și suflete

  1. Cel mai frumos articol pe care l-am citit in ultimul timp. Chiar m-a facut sa ma gandesc si eu la ce insemna Craciunul acum cativa ani , si cum il simt acum :( Si totusi… Mos Craciun exista :X!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *