Review – Nokia 701

Un review scris de Ciprian , autorul blogului Pastila cu Informatie:

Este unul dintre primele smartphone-uri ce rulează cu ajutorul sistemului de operare Symbian Belle; Nokia 701 arată chiar foarte bine, se mișcă rapid când vine vorba de navigare pe internet, iar meniul reacționează așa cum te aștepți. Totul rulează fără probleme datorită procesorului de 1 GHz și memoriei de 8GB, iar afișajul ClearBlack de 3,5 inci, extrem de luminos, oferă o experiență unică în materie de smartphone-uri. Un plus adus acestui telefon este faptul că îți poți configura singur toate cele 6 meniuri, modificând ordinea widgeturilor după bunul plac.

Dacă tot ceea ce am menționat adineauri încă nu te-a făcut să îți dorești acest telefon, atunci camera de 8 megapixeli și filmarea la calitate HD te vor face să ți-l dorești sub bradul de Crăciun. În caracteristici și detalii tehnice nu mă bag, însă vă invit să accesați următorul link pentru a le analiza.

[youtube id=”IKJeLnXVdmI” width=”600″ height=”350″]

[starratingmulti id=1 tpl=12 style=’darkness’ size=’16’ average_stars=’darkness’ average_size=’16’]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *