Iachturi extravagante din jurul lumii

Luxul este un element de bunastare pe care foarte putini si-l permit in adevaratul sens al cuvantului. Cei ce au o viata lipsita de griji si plina de lux ajung sa isi permita si un iacht. Iachturile au fost mai mereu un simbol al luxului si bunastarii. De aceea am hotarat sa va prezentam iachturile extragavante din jurul lumii.

Iachturi in Dubai

Dubai este in momentul de fata al treilea iacht din lume ca dimensiune. Acesta este detinut de ministrul UAE si conducatorul Emiratelor din Dibai, seicul Muhammad bin Rashid Makhtoum. Valoarea acestui iacht este de 350 de milioane de dolari. Iachtul a fost construit de companiile Blom + Voss si de Lurssen. Yachtul a fost realizat partial de aceste companii, lucrarile de finalizare fiind realizate de compania Platinum Yachts din Dubai. Structura acestuia a fost realizata de Andrew Winch. Vasul are 7 nivele si acomodeaza un jacuzzi mai multe piscine si un helipad.

Eclipse

Eclipse este clasificat ca fiind al doilea vas din lume ca marime. Acesta are o lungime de 184 de metri. Iachtul este detinut de omul de afaceri Roman Abramovich si a fost construit de compania Blohm + Voss din Hamburg. Vasul a fost construit in stil miliatar si ofera protectie maxima proprietarului. Acesta este dotat cu un sistem de lasere impotriva paparazilor. De asemenea cabina proprietarului este incadrada de sticla rezistenta la gloante. Doua helipad-uri sunt prezente precum si un sistem de aparare care foloseste rachtete. Iachtul mai are la dispozitie un mini submarin care poate cobora pana la o adancime de 50 de metri.

Citeste si:  Handy bulb

Azzam

Azzam este cel mai mare iach din lume. Acesta are o lungime de 190 de metri si a fost realizat de compania Lurssen Yachts. Au fost necesari 3 ani pentru constructia acestuia. Pretul pentru aceata bijuterie este de 609 milioane de dolari. Detinatorul acestui iacht este inca necunoscut acesta dorind sa fie anonim.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *