IFA 2019 – Lenovo isi lanseaza laptopurile ThinkBook 14 si 15

Odata cu IFA 2019, Lenovo si-a marit gama de laptopuri ThinkBook concepute pentru companiile mici si mijlocii cu noile modele ThinkBook 14 si ThinkBook 15. Aceste doua laptopuri sunt special concepute pentru a raspunde nevoilor si cerintelor companiilor mici si mijlocii si ofera procesoare Intel Core i7 de ultima generatie sau AMD Radeon 620 precum si o baterie care ofera o autonomie generoasa, un suport pentru incarcare rapida, functionalitati de securitate si de confidentialitate, etc.

Ambele laptopuri, atat ThinkBook 14 cat si ThinkBook 15 folosesc materiale din aluminiu si din magneziu ceea ce le confera un design elegant, ideal pentru mediul profesional, indepartandu-se totodata de estetica comuna a laptopurilor ThinkPad precum si un buton de alimentare inteligent dotat cu un senzor de amprente digitale integrat, functii de securitate ThinkShield si un port USB-C.

ThinkBook 14. ThinkBook 14 este propus cu procesoare Intel Core i7 de generatia a-10-a, AMD Radeon 620, o memorie Intel Optane DDR4 de 4GB, o stocare SSD de 1To si un Hard Disk de 2To precum si o tastatura retroiluminata. Pe langa caracteristicile descrise mai sus, ThinkBook 14 ofera o autonomie care poate ajunge pana la 12 ore datorita unei baterii de 57Wh – sau utilizatorii pot obtine o baterie de 45Wh cu suportul de incarcare rapida.

Citeste si:  HTC ChaCha - îţi satisface nevoia de socializare

Dupa cum ii indica si numele, acest model este dotat cu un ecran de 14 inchi cu o rezolutie full HD si margini ale ecranului de 6mm.  ThinkBook va fi disponibil incepand cu luna noiembrie 2019, cu un pret incepand de la 675 de euro.

ThinkBook 15. ThinkBook 15 este analog omologului sau mai micut, oferind un ecran de 15 inchi cu o rezolutie full HD cu margini de ecran de 7mm, procesoare Intel Core i7 de ultima generatie sau AMD Radeon 625, un SSD de 1 To plus un HDD de 2 To si 4GB memorie Intel OPtane.

La fel ca si celelalte modele, ThinkBook 15 ofera o autonomie care poate ajunge pana la 12 ore cu o baterie de 57Wh sau o incarcare rapida cu o baterie de 45Wh, o tastatura retroiluminata optional, butonul de alimentare inteligent  cu senzorul de amprente digitale, o confidentialitate de webcam garantata.

Ce diferentiaza laptopul acesta de cel de 14 inci tot de la Lenovo? Ecranul are o calitate 4K HDR cu o luminozitate de 500 de niti. Extrem de luminos. Lenovo spune ca a vorbit cu clientii si a aflat de la ei ca-si doresc calitate insa luminozitatea ecranului conteaza cel mai mult pe un laptop. Si suntem intru totul de acord, pentru ca asa suntem noi toti. Ne plac ecranele foarte luminoase. Ca o comparatie HP Envy 17 are 209 niti. Thinkpad X1 Yoga are 200 de niti Laptopul vine cu procesoare Intel de ultima generatie, pana la Intel Core i7.

Citeste si:  Masina ta merita mai mult

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *