Inchirierile auto in Bucuresti si avantajele pe care le ofera

rent-a-car-otopeni-buc

De cele mai multe ori suntem tentati sa avem proprietati. Ne cumparam case, ne cumparam masini, ne cumparam bijuterii sau alte bunuri scumpe pentru simplul fapt ca este confortabil sa stii ca esti proprietar. De multe ori, insa, este mult mai rentabil sa inchiriezi un bun, decat sa il cumperi. Daca in cazul caselor, achizitia in rate pare a fi o afacere mult mai buna decat chiria, in cazul masinilor lucrurile ar putea sta cu totul si cu totul diferit.

Chiar daca tindem sa ne cumparam masini, avantajele oferite de masinile de inchiriat sunt extrem de mari, mai ales intr-un oras cu milioane de oameni, precum Bucurestiul. Aceste lucruri sunt valabile pentru persoanele care nu au un job full time si nu lucreaza in fiecare zi, in cazul lor, inchirierea in detrimentul unei achizitii este discutabila.

Care sunt, asadar, avantajele pe care le aduce inchirierea unei masini si de ce sa renunti la ideea de a-ti cumpara una?

In ultimii ani, in Bucuresti au aparut din ce in ce mai multe companii care ofera posibilitatea de inchiriere auto, precum www.kamoauto.ro. In mod normal, aceste companii sunt adresate turistilor straini, motiv pentru care exista un numar consistent de companii de inchirieri masini Bucuresti, insa putem descoperi ca si bucurestenii pot beneficia din plin de un astfel de serviciu. Optand pentru inchirierea unei masini in detrimentul achizitiei poti obtine urmatoarele avantaje:

Citeste si:  Timewaste Timer- programul care te face sa platesti

Economie de bani. Este adevarat ca pretul de inchiriere este de cateva zeci de lei sau chiar sute de lei pe zi. Per total, insa, poate sa fie mult mai avantajos decat pretul de achizitie a unei masini. In primul rand, vei avea nevoie de inchirierea unei masini doar in cazul in care trebuie sa cari produse grele sau voluminoase sau in cazul in care iesi din oras. In rest, este foarte eficienta plimbarea cu taxiul. De asemenea, o masina inchiriata nu iti va solicita asigurari, taxe de inmatriculare, consumabile si reparatii.

Sa luam un exemplu: o masina so poti inchiria cu 100 ron/zi, iar daca se face contract de inchiriere pe 30 zile, poti ajunge la o reducere de 30-50%, deci aproximativ la 60 ron/zi (media, de ex). Daca se inmulteste cu 365 zile, ajungem la un cost de 21.900 ron, ceea ce inseamna aproximativ 5000 euro/an + benzina. Daca se ia ca si referinta acest articol din care putem afla ca o masina de 19.000 euro, achizitionata in leasing pe 3 ani, ajunge la costuri de peste 10.000 euro/an, avantajul financiar iese clar in evidenta.

Posibilitatea de a conduce tot timpul cele mai noi masini. Achizitionand un automobil vei ajunge sa il conduci ani de zile, chiar daca se uzeaza, isi pierde valoarea si nu mai este pe placul tau. Inchiriind o masina, poti alege intotdeauna cele mai noi modele.

Citeste si:  Ghid de incepatori – Ce sunt implanturile dentare

Stres mai mic. Locurile de parcare pot reprezenta o problema reala pentru soferii din Bucuresti. Cu siguranta, daca esti proprietarul unui automobil te-ai lovit de problema parcarii. Aceasta poate sa fie eliminata in cazul unei inchirieri. De asemenea, nu iti va fi teama ca iti este zgariata masina in parcare sau ca iti poate fi furata.

In ultima vreme, unele companii de rent a car iti aduc masina acolo unde ai nevoie de ea si o iau din locul in care doresti sa le-o lasi, asadar te poti bucura de un automobil inchiriat exact la fel cum ai face-o si cu unul propriu, insa fara numeroasele probleme pe care acesta le genereaza.

Pe langa toate aceste avantaje pentru sofer, inchirierea masinii poate sa aiba un efect excelent asupra naturii si asupra disconfortului din oras.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *