Interviu cu bloggeri: Annitu: “Încă din prima lună am început să câştig din blogging”

Bine v-am regăsit la rubrica de interviuri. Astăzi vom sta de vorbă cu Ana de la annitu.ro. Înainte de a începe vreau să-i urez un sincer La mulţi ani din partea întregii echipe blogevent.ro cu prilejul împlinirii frumoasei vârste de 17 ani.

Bună Ana şi mulţumesc pentru că ai dorit să stai de vorbă cu noi, echipa blogevent.ro. Înainte de a da drumul întrebărilor pe banda te rog să te prezinţi în câteva cuvinte.

Bună! Mă numesc Anamaria, azi (15 ianuarie) am împlinit 17 ani, sunt elevă a Colegiului Naţional „Octav Onicescu” din Bucureşti şi iubesc hip-hop-ul.

Cum ai ajuns în blogosferă, ce te-a determinat să ai şi tu un blog?

Pur şi simplu, curiozitatea m-a determinat să-mi creez primul blog. La început nici măcar nu înţelegeam semnificaţia cuvântului şi habar n-aveam ce trebuie să postez pe un blog, dar odată ce am înţeles cum stă treaba, am făcut o pasiune din blogging.

 

Clasica întrebare, bine putin mai personalizată, cu ce ne îndulcim pe blogurile tale?

Blogul Annitu este unul de divertisment, la fel ca ilariant.eu. În schimb, pe ”Război în… 1 vă puteţi îndulci cu postările mele strict personale. Pe Statusuri-mesaje.net puteţi găsi postări utile cu idei de statusuri sau mesaje, iar pe StolenIMG puteţi gusta din câteva imagini delicioase.

Câştigi din blogging, e o afacere pentru tine?

Da. Încă din prima lună am început să câştig din blogging, dar nu ţin blogul numai pentru bani, e mai mult o pasiune. Însă sper ca în viitor să-mi câştig existenţa din blogging


Lăsăm blogurile deoparte şi ne îndreptăm atenţia spre Ana- cea fără blog. Cum ar arăta o zi din viaţa ta dacă n-ai avea blog?

Blogging-ul este ocupaţia mea principală de zi cu zi, iar o zi fără să postez pe blog ar fi cam plictisitoare.

Filmele sau cărţile? Cu care dintre ele te-ai delectat ultima oară?

Prefer cărţile, dar nici filmele nu-mi scapă. Ultima dată am citit „Zodia Îndrăgostiţilor” de Giulia Carcasi, iar ultimul film văzut este „Trust” (nu-l recomand).

Cum este să fii liceana în capitală?

Nu e nimic special în a învăţa în capitala ţării, deci… pot spune că e la fel ca orice alt liceu din România.

Şi ultima întrebare înainte de final, ce preferi, o seară-n club sau un spectacol la teatru?

Cum nu frecventez nici clubul şi nici teatrul, prefer o seară la PC.

Ţi-am promis şi mă ţin de cuvânt, ai ajuns la capătul tunelului, dar nu, nu te las să ieşi fără un mesaj pentru cititorii noştri.

Blogevent.ro e un site foarte ok pe care-l recomand tuturor. Cu toate astea, nu uitaţi să mă vizitaţi şi pe mine.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

6 thoughts on “Interviu cu bloggeri: Annitu: “Încă din prima lună am început să câştig din blogging”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *