Interviuri cu bloggeri: Tudor (cemerita.ro): “Scriu despre multe evenimente la care iau parte şi despre excursiile în care merg în ţară şi în străinătate”

Bine v-am găsit la un nou interviu marca blogevent.ro. Astăzi stăm de vorbă cu Tudor, care o să ne spune ce merită şi ce nu merită, în online-ul din România şi nu numai.

Simplu : De când? De ce? şi Cum? .. blogging

Din 2008, pentru că aşa era la modă atunci, într-o seară în care probabil nu aveam ce face. Serios vorbind, http://cemerita.ro  l-am făcut într-o seară pentru că îmi doream şi eu un loc unde să scriu despre lucrurile şi evenimentele pe care le-am văzut în străinătate şi merită făcute şi văzute şi în România. Nu aveam planuri mari şi nici măcar nu-mi spuneam blogger pe vremea aia.

Ce subiecte abordezi pe blogul tău ?

Scriu despre multe evenimente la care iau parte şi despre excursiile în care merg în ţară şi în străinătate. În general vreau să scriu doar despre lucrurile ce merită amintite, iar atunci când ceva nu-i chiar în regulă încerc să spun cum aş fi făcut eu altfel evenimentul respectiv pentru a fi pe placul meu.

Acum scriu despre ce văd în jurul meu şi sentimentele pe care le trăiesc într-un anumit moment al vieţii. Câteodată mă uit şi eu în arhiva blogului şi-mi citesc articolele mai vechi pentru a vedea cât de mult m-am schimbat şi mai important, dacă m-am schimbat în bine sau rău.

Ţi-ai propus să schimbi ceva la blogul tău sau eşti mulţumit?

La blog nu. Poate la mine şi la cei din jurul blogului, la cei care îl citesc. Vreau oameni mai raţionali şi mai dedicaţi muncii lor. Vreau să schimb puţin percepţia asupra României şi a românilor.

Despre ce subiect nu ai putea să scrii niciodată?

Mi-e foarte greu să scriu despre oameni bolnavi pe ultima sută de metri, chiar dacă ei probabil ar avea nevoie de mediatizarea cazului. Mă afectează prea mult astfel de lucruri.

Există viaţă dincolo de blog ? Care sunt procentele viaţa online – viaţa offline?

Dacă nu ar exista viaţă offline, cu siguranţă nu ar exista nici cea online. Tot ce scriu pe blog se rezumă la un singur lucru – viaţa mea şi a celor din jurul meu. E adevărat că scriu zilnic şi sunt conectat aproape non-stop la Internet, dar asta cred că-mi afectează pozitiv viaţa din offline.

Răspunzi haterilor sau îi laşi în lumea lor pe principiul: ‘’cainii latră şi eu îmi văd mai departe de treabă’’?

Când am interacționat cu primul hater nu m-am putut abţine şi i-am răspuns încercând să-i explic cum stă de fapt treaba. Mi-am dat însă repede seama că aşa doar le dau apă la moară, pentru că nu ştiu să se oprească şi să gândească. Acum îi las în prostia lor şi dacă întrec grav măsura, le şterg comentariile, le dau block, unfriend şi tot ce mai există în sensul ăsta. Blogul meu e casa mea şi aşa cum în apartament la mine nu las să intre oameni neinvitaţi, la fel nu las pe http://cemerita.ro haterii să deranjeze liniştea cititorilor educaţi.

Şi până la urma cine-i Tudor St. Popa?

Cel mai activ blogger sibian, un tânăr arhitect ce se joacă (serios) şi prin publicitate, un voluntar dedicat atunci când mi-e pe suflet şi un om cu iniţiativă şi idei multe, care e deschis oricând la ideea de a investi într-o afacere frumoasă.

Cu un pic de curaj te invităm să ne spui un lucru pe care puţini îl ştiu despre Tudor St. Popa

Cred că-i prima dată când spun că-mi pare rău că nu mi-am dezvoltat atât cât trebuia talentul la desen şi pictura. În clasa a V-a am intrat cu brio la Liceul de Artă chiar dacă nu pusesem mâna pe creion până cu o săptămână înainte de examen. Chiar am auzit un profesor când îi spunea atunci tatălui meu că la vârsta aia aveam mai mult talent decât avea el după zeci de ani de practică. Întotdeauna m-a ajutat desenul, dar niciodată nu am exersat talentul ăsta şi nu l-am dezvoltat mai mult decât strictul necesar.

Ce a vrut Tudor să fie când creşte mare , ştii când te întrebau cunoscuţii când erai mic : ”ce te faci când creşti mare?’’ tu ce spuneai?

Nu ţin minte să mă fi întrebat cineva vreodată asta şi nici nu ştiu la ce mă gândeam pe vremea aia că voi face pe viitor. Blogger cu siguranţă nu, dar toate au ieşit  foarte bine: am o soţie frumoasă, zâmbitoare şi creativă (vezi http://diana-ribana.ro),  am o meserie apreciată şi care mă bucură şi scriu pe un blog ce merită citit zilnic.

Trăieşte viaţa fără regrete sau ”Gândeşte de două ori înainte să ..?”

Trăiesc fără regrete dar nu fără să gândesc înainte. De obicei întorc lucrurile pe toate părţile şi mă arunc cu capul înainte dacă consider că sunt şi cele mai mici şanse să iasă aşa cum îmi propun. Apoi, dacă nu iese, nu regret decizia făcută, dacă iese, e totul perfect.

Un mesaj pentru cititorii noştri şi ai tăi în aceste vremuri de răscruce ?

Întotdeauna lucrurile ies bine. Vremurile de răscruce sunt bune pentru toată lumea, altfel ne-am plictisi de vieţile noastre. Citiţi-mă, daţi-mi follow pe Twitter (cemerita) şi like pe Facebook (cemerita.ro)

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

4 thoughts on “Interviuri cu bloggeri: Tudor (cemerita.ro): “Scriu despre multe evenimente la care iau parte şi despre excursiile în care merg în ţară şi în străinătate”

  1. Intr-adevar frumoase raspunsuri.Iti multumim din suflet pentru ca ai acceptat sa acorzi acest interviu.Din punctul meu de vedere ai castigat un cititor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *