INTERVIURI CU BLOGGERI : STEFAN RUSU (JTEPH) – “KEEP IT SIMPLE “

E duminică şi ne-am gândit să încheiem sfârşitul de săptămână alături de oameni cât mai faini din blogosfera românească. Din această categorie face parte si Ştefan Rusu, care a acceptat să îşi petreacă puţin de timp în compania noastră.

1. Bună Ştefan, mulţumesc că ai dat curs invitaţiei mele de a acorda un interviu pentru cititorii Blog Event. Înainte să trecem la treburi mai serioase, te rog să te prezinţi pe tine si pe blogul tău în câteva cuvinte.
Salutare tuturor. Mă numesc Ştefan Rusu şi sunt student în anul doi la UMF Cluj, secţia Asistenţi Medicali Licenţiaţi. Sunt în mare parte plin de energie, altruist şi enervant de calm. Blogul meu reprezintă o modalitate de a comunica (in)direct cu alţi oameni şi de a le afla părerile cu privire la anumite aspecte care mă interesează. E un blog căruia îi place să se joace în cât mai multe cuvinte.

2. Cum ţi-a venit ideea de a avea un blog?
A pornit ca o mică joacă dar m-a ajutat să-mi dezvolt maniera de a mă exprima în scris. Nu m-am gândit vreodată că voi strânge atâţia cititori. Da, bineînţeles că speram, dar s-a întâmplat asta destul de repede. Oricum, cert este că ideea de a-mi „face” un blog a fost una bună.

3. Din câte ştiu ai participat la Super Blog 2011. Cum a fost această experienţă pentru tine?
E mult spus că am participat. Am renunţat pe la proba 17-18 pentru că mă săturasem să pup în fund brand-uri pe care nu le apreciez nicicum. Nu vreau să mai spun altceva de rău. Să spunem că nu a fost un concurs pe gustul meu.

4. Ţi-ai făcut prieteni noi prin intermediul blogului?
Da. Am cunoscut destul de multă lume pentru că am reuşit să merg şi eu la câteva întâlniri/evenimente la care au participat şi alţi bloggeri. Cum ar fi Cluj Arena Grand Opening, Cluj Gaming Night, Party-ul pentru Jurnalişti şi Blogeri şi altele.

5. Cum trebuie să fie un blog din perspectiva lui Stefan Rusu?

Keep it simple. Cred că acesta ar fi cel mai bun sfat pe care l-aş putea da. Cu cât mai simplu, cu atât mai digerabil. Nu uitaţi să vă faceţi o pagină de contact în cazul în care cineva ar dori să vă propună sau să vă reproşeze ceva (trebuie să acceptăm şi critica). Şi, bineînţeles, o mică descriere a voastră ar fi binevenită pentru că e bine să te prezinţi cititorilor. Să nu uit: FĂRĂ RECLAME DE LA GOOGLE ! E un blog, nu un site de reclame. Dacă vrei să revin cu plăcere pe la tine atunci renunţă la asta. Fă-ţi un site pe o altă branşă şi bagă acolo reclame.

6. Acum să trecem si la partea din offline a lui Stefan Rusu. Cum eşti în afara blogului?
Un gamer înrăit care a cam renunţat la această plăcere în ultima vreme. Îmi place foarte mult să călătoresc, să cunosc oameni noi şi să-mi testez limitele în diferite situaţii. Mai nou încerc să fac ceva asemănător filmului „Yes Man !”, bineînţeles cu anumite limite.

7. Cum arată o zi din viata ta?
Snooze, snooze, baie, ceai, şcoală, casă, film, citit, blog, somn. Cam aşa arată una din zilele proaste. Dacă mă gândesc la ziua de sâmbătă: trezit mahmur în Tiha Bârgăului, făcut focul afară, mers la dat cu sacul pe zăpadă, bulgăreală şi multe altele. Depinde de la o zi la alta. Cel mai important pentru mine este ca în fiecare zi să fie măcar o rază de soare. Dacă nu este, atunci cu siguranţă o să am o zi proastă.

8. Din câte ştiu nu eşti originar din Cluj. Cum te-ai acomodat în partea asta a ţării?
Da, sunt din Botoşani (sau Boston City cum i se mai spune). M-am acomodat foarte uşor pentru că sunt una dintre persoanele care se integrează în orice grup/societate ca şi cum am făcut parte din asta de când mă ştiu. E plăcut Ardealul.

9. Ai ieşit la “răscoala” zilele acestea?
Nu, nu am ieşit la „revoluţie”, am avut lucruri mai importante de făcut. Cum ar fi să învăţ pentru examene.

10. Pentru cititoarele blogului, cum stai pe plan sentimental?
În acest moment îmi este puţin dificil să vorbesc despre asta. Dar este o bucăţică de Jteph pentru fiecare. Hahaha! :D

11. Planuri, proiecte pe anul 2012?
Desigur. Mi-am făcut o mică listuţă cu câteva planuri şi până acum totul a mers bine.

12. Ştefan, îţi mulţumesc încă o dată că ai acceptat “provocarea” mea. În incheiere aş vrea să laşi un mesaj pentru cititorii Blog Event dar şi pentru cititorii blogului tău.
Eu vă mulţumesc pentru oportunitatea de a mă face cunoscut şi prin intermediul vostru. Îmi cer scuze că a durat atât de mult să vă trimit aceste răspunsuri dar am avut câteva probleme zilele acestea plus că am şi fost plecat din Cluj. Cititorilor vreau să le doresc sănătate, să nu ajungă pe mâna mea în spital (e o glumă mai nouă pe care o fac cu colegii la facultate). Sper să vă placem atât de mult încât să trimiteţi şi pe alţii să ne citească. Toate cele bune!

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “INTERVIURI CU BLOGGERI : STEFAN RUSU (JTEPH) – “KEEP IT SIMPLE “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *