Jackie Chan se lasă de filme de acțiune

Prezent vineri la Cannes, simpaticul actor și-a promovat viitorul film de acțiune, Chinese Zodiac, menționând că acesta va fi printre ultimele de acest gen în care va mai juca. Nu vă faceți griji însă prea repede! Vom avea parte de Karate Kid 2 și Oră de vârf 4, filme cu care vom apuca să ne luăm la revedere de la mișcările de karate ale sale.

Ajuns la 58 de ani, actorul spune că vrea să demonstreze că este în stare și de altceva decât mișcări spectaculoase de karate. Vrea să arate lumii filmului că este în stare să joace și alt tip de roluri, că este, de fapt, un actor mult mai complex.

Până acum, a jucat în mai bine de 100 de filme, pentru cascadoriile cărora a „reușit” șă își rupă, bineînțeles, pe rând, toate oasele. În filmul ce își va avea premiera anul acesta, personajul lui Jackie Chan va fi în căutarea capetelor de bronz ale zodiacului chinezesc, realizate în timpul dinastiei Qing, în secolul al XVIII lea. Au fost furate în 1860, iar 5 dintre ele nu au fost încă recuperate.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *