Afişarea Google Breadcrumbs pe blog

Afişarea Google Breadcrumbs pe blog

Dacă puţin mai devereme am aflat ce înseamnă termenul “breadcrumb” în cele ce urmează mai jos vom afla şi cum putem implementa acest “meniu” pe bloguri.Foarte important la aceste breadcrumb-uri,ca să le zic aşa,este faptul că odată setate să apară în rezultatele căutărilor Google,ele vor ajuta foarte mult vizitatorii să ajungă la informaţia de care au nevoie în cazul în care acea informaţie se afla pe blogurile respective.Exemplu de rezultat al unei căutări pe Google în imaginea de mai jos:

Următorii paşi sunt necesari pentru afişarea de Google Breadcrumbs:
1.Este necesară downloadarea şi instalarea pluginului Breadcrumb NavXT link
2.Din panoul de control al blogului mergeţi la AppearanceEditor căutaţi şi selectaţi (folosind Ctrl+F) Single Post din meniul din dreapta ( în lista din dreapta meniul ar trebui să fie Single Post (single.php)). Exemplu în imaginea de mai jos:
3.În editorul Single Post la fel folosind Ctrl+F căutaţi cuvântul “title”,rezultatul trebuie să fie

<h1 class="entry_title"></h1>

Introduceţi următorul cod deasupra rezultatului.Exemplu in imaginea de mai jos:

<div class="breadcrumbs">
  <?php if(function_exists('bcn_display'))
  {
    bcn_display();
  }?>
</div>


4.Save options.
Rezultatul:


În caz că nu am fost destul de explicit sper că tutorialul video de mai jos să vă vina în ajutor:

Citeste si:  Cele mai bune pluginuri WordPress pe care sa le folosesti in anul 2023

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Afişarea Google Breadcrumbs pe blog

 1. Voi oferiți calea cea mai ușoară, se poate face asta foarte ușor și introducând un cod care de altfel este recomandat și mai rapid decât un plugin (căutați pe internet articolele referitoare la viteza de încărcare a blogului și acolo veți vedea menționat faptul că plugin-urile încarcă blogul).

 2. Stiu Bogdan,cu cat mai putine plugin-uri cu atat mai bine.Insa nu cred ca ajunge cineva la 50+ plugin-uri pe un blog.

 3. Nu așa ar trebui să gândești Sorin, nu există o limită. Dacă poți face ceva printr-un cod, și asta simplu, de ce să o faci printr-un plugin ?

  Explicația e simplă, atunci când pui un cod browser-ul îl citește și afișează ceea ce e de afișat. În cazul unui plugin există diferite configurări iar atunci când browserul citește apelarea aceea la plugin, trebuie să citească și setările pe care le-ai făcut plugin-ului și abia apoi să afișeze. Asta așa ca-n popor explitcat :-).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *