KEITH HARING omagiat de motorul de cautare Google

Mă gândesc că în dimineaţa aceasta,atunci când aţi accesat pagina de Google v-aţi gândit la ce semnificaţie a putea avea acest logo.

Keith Haring,artistul graffiti,este omagiat de motorul de căutare, printr-un logo special !

Astăzi se împlinesc 54 de ani de la naşterea sa.

KEITH HARING s-a născut în Reading, Pennsylvania, iar tatăl său era un inginer care făcea caricaturi. Și-a descoperit pasiunea pentru artă de la o vârstă fragedă. După o perioadă de 2 ani în care a studiat arta comercială la o școală din Pittsburgh, KEITH HARING s-a mutat la New York pentru a studia Arte Frumoase.

Haring a murit la numai 31 de ani de SIDA. Își recunoscuse şi asumase  homosexualitatea și, pe parcursul întregii sale vieți, s-a folosit de arta sa pentru a-i ajuta pe cei care sufereau de aceeași boală.

“Cel mai mult mă inspiră credința că arta poate ajunge la toate categoriile de oameni. Adică exact opusul credinței tradiționale că arta este ceva elitist”, a spus KEITH HARING într-un interviu acordat revistei Rolling Stones.

 


Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “KEITH HARING omagiat de motorul de cautare Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *