Lady Gaga sau cum Bucharest a reușit să nu se mai confunde cu sor-sa urâtă Budapest

lady gaga

Păi, după un livetext senzațional, nemaivăzut și, pe alocuri, chiar veridic, era normal să vină și un articol post-Gaga. Da, da, deja unii pot fi auziți cu “nu mai pot cu Gaga”, dar eu mai pot. Cel puțin de un articol mai pot și să scriu despre acest concert senzațional, fenomenal, totul grație faptului că Lady Gaga a reținut B-u-c-h-a-r-e-s-t și R-o-m-a-n-i-a.

Nu, n-am pus-o doar pentru că e pornografică. Este Gaga și imaginea unei dive care ne părăsește.

Eu să fi cumpărat bilet de-ăla șmecher, la Arena Națională, aș fi intrat în pământ de invidie când s-a mutat concertul la Constituției. Ceva mai jenant decât să stai în picioare acolo nu există, poate doar un concert al Innei acolo ar fi mai penibil. Da’ a avut și piața aia epicentrul ei, când cu AC/DC, dar deja e istorie. Deci să îți iei ca șefu’ bilet la nu-ș’ ce peluză și apoi să ajungi lângă toți puberii machiați ca de Halloween, asta chiar e o glumă bună.

Am văzut muzica (sic!) nunților de minoritari de coloratură suspect hoțomană (adică țigani, bă!) care suna mult mai tare, decât sforăitura aia din fața Parlamentului. Am văzut ca Gaga și-a luat și doi puradei pe lângă ea pe scenă. Măcar a avut ceva dintr-o nuntă de dubioși întunecoși. Ce să mai, unii din blocurile de lângă piață au spus că au trebuit să stea cu paharul pe perete ca să înțeleagă ce zice fătuca pe scenă. Ori asta nu se face decât când se caftesc vecinii.

Spectacolul a fost răsuflat rău. Gaga s-a nădușit toată, a tot schimbat rochii și spera să nu năvălească barbarii de tiran peste ea ca să-i ia hainele. Totuși, nu cred că le are din Europa. A avut și homosexualii de serviciu cu ea, niște decor foarte mare și foarte… probabil că în mintea ea chiar arăta bine. Și mizeria aia de scenă pentru a delimita istericii maximali, Monster Pit. Eu credeam că acolo se face o hazna sau ceva, dar se pare că doar privilegiații se duceau. Da, da, ca la comuniști, doar privilegiații erau avansați pentru a fi înlăturați.

Și, în final, o fătucă exasperantă. Cred că și-a scris și pe palmă “Bucharest”, prea l-a rostit cu patimă și mândrie. Eu, în locul ei, l-aș fi confundat de câteva ori cu altele. Dar da, i-a iubit pe români, le-a vorbit de bine, i-a mângâiat pe frunte și a plecat.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *