Lucrurile bune pe care ni le-a lasat anul 2019

Nu totul inseamna tristete si deceptie. Planeta noastra are o multime de lucruri frumoase si fiintele umane sunt capabile de cele mai frumoase lucruri.

Suntem bombardati in mod constant cu lucruri deprimante deci este foarte usor sa uitam lucrurile bune sa miracolele ce se intampla in lume. Din acest motiv, iti vom prezenta in acest articol doar lucrurile pozitive ce s-au intamplat in anul 2019.

O specie pe cale de disparitie, salvata. Sapte ovule de rinoceri albi au fost fecundate cu succes. Acest lucru inseamna ca poate specia va scapa de extinctie.

Plastic eco-responsabil. In Mexic, un specialist a dezvoltat un plastic biodegradabil, pornind de la suc de nopal, un cactus raspandit in America de Sud.

Virusul HIV, un tratament posibil? Un londonez a devenit, in mod oficial, a doua persoana care a fost tratata si vindecata de HIV cu ajutorul celulelor stem.

Exportul elefantilor vii capturati in natura este de acum inainte interzis. Elefantii salbatici exportati, cu scopul de a-i tine captivi pentru gradinile zoologice sau pentru circ, vor fi de acum inainte protejati.

In plus, se va apela la holograme pentru a lupta contra cruzimii aplicate animalelor de la circ. In Germania deja, circul Roncalli este foarte inovator, apeland la holograme de animale care reprezinta animale adevarate.

Din ce in ce mai multe magazine spun Nu plasticului. Un magazin din Thailanda a abandonat ambalajele din plastic, inlocuindu-le pe acestea cu frunze de bananier.

Testoasele de mare sunt in expansiune. De cand s-au luat din ce in ce mai multe masuri pentru protejarea speciilor pe cale de extinctie, testoasele de mare sunt din ce in ce mai numeroase.

Cainii care pot detecta cancerul. Un studiu a demonstrat ca simturile speciale ale cainilor ii pot face sa detecteze cancerul in cazul unui esantion de sange.

O victorie legendara. Waorani, un trib indigen originar din Ecuator, a castigat o batalie dusa contra exploatarii forestiere, pentru a proteja padurea amazoniana.

Femeile oarbe pot detecta cancerul de san. In Columbia au fost formate femeile oarbe pentru a detecta cancerul de san cu ajutorul mainilor doar.

YouTube interzice videoclipurile care incita la ura. Platforma de partajare online interzice de acum inainte videoclipurile care incita la ura rasiala si care sustin o ideologie nazista.

Reciclarea deseurilor alimentare. Acum cativa ani, Coreea nu recicla decat un procent de 2% din deseurile sale alimentare. Dar acum se atinge un procent de 98% datorita instalarii de pubele inteligente.

La Roma putem plati un bilet de metrou cu sticle de plastic. Intitiativa se numeste recicleaza si calatoreste. La fiecare sticla depusa in aparat, se primeste un credit de  0,05 euro.

Alternative energetice. Energiile renuvelabile reprezinta de acum inainte un sfert din consumul total din intreaga lume.

Emisiile de dioxid de carbon sunt in scadere in Regatul Unit. Aceste emisii sunt in scadere inca de sase ani deja si Regatul Unit afiseaza cel mai scazut nivel din 1888.

Iguana marina din Galapagos s-a reintors in Insula Santiago. Iguana marina din Galapagos a revenit pe Insula Santiago dupa ce a disparut in jur de 200 de ani. Charles Darwin le-a observat in acest loc pentru prima data in  anul 1835.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *