Motive pentru care gresesti in investitii

Investitii

Daca esti ca investitorul obisnuit, esuezi la investit. Imi pare rau ca sunt atat de rau, insa studiile au aratat ca acest lucru este adevarat. Investitorul obisnuit castiga doar 2 % pe an, in timp ce piata de stoc castiga aproximativ 8 %.

De ce aceasta discrepanta? Principalul motiv este din cauza ca suntem oameni si deraiem de la ceea ce ar trebui sa fie facut. Mai jos listez cele mai bune motive de ce esuezi sa investesti. Esti vinovat de acestea?

Esti un comerciant, nu un investitor

Daca te gasesti plasand vanzari si cumparari frecvent in timpul anului, atunci esti un comerciant nu un investitor. Un investitor produce un plan si alge un cos de investitii in care sa investeasca. Apoi cumpara in continuu mai multe si mai multe din acele bunuri. Nu sutn vanzari pentru ca investeste pe termen lung.

Cand faci o vanzare, incerci sa preiei avantajul a fluctuatiilor de piata pe termen scurt. Acestea sunt imposibil virutal sa fie consistente. Cu siguranta vei fi norocos aici si acolo, dar in majoritatea partilor vei esua.

Gandeste-te la piata de stoc ca si desteptarea dintr-o barca in trecere in timp ce esti in apa. Daca esti aproape de barca in timp ce se apropie, valurile vor fi inalte si vei lua multa apa. Daca esti mai departe de apa, valurile vor fi virtual inexistente si nu vei lua deloc apa. Acelasi lucru se aplica si in piata de stoc. Pe termen scurt, preturile sunt variabile si este greu de stiut ce trebuie sa faci, insa in termen lung, piata se calmeaza si preturile tind in cele din urma sa creasca.

Astfel este recomandat sa fii investitor in intregul sens al cuvantului, neincercand sa pacalesti piata, fiindca nimeni nu este mai puternic decat piata. De indata ce ai inteles aceste lucruri cum trebuie, vei avea succes.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *