Luna Blogurilor Cinefile Continuă

Luna Blogurilor Cinefile a început pe Blog Event pe 10 iulie.  Asta înseamnă că, de atunci, până pe 10 august, dacă vrei să te numeri printre bloggerii promovați de noi, și ai blog cinefil, trebuie să trimiți un mail pe adresa blogeventro at gmail.com sau să ne dai de știre prin formularul de contact. Noi îți vom trimiteun interviu în care vom discuta depre blog și preferințele voastre cinematografice. Să vă cunoască și cititorii noștri!

Interviurile sunt făcute în funcție de fiecare solicitant, așa că nu vă speriați dacă nu vă sunt trimise imediat! Am pregătit câteva întrebări standard acolo, dar majoritatea ne vin atunci când vedem blogul. Ideea este să răspundeți unui interviu, nu unui chestionar, nu? Oricum, vă va fi confirmată primirea e-mail-ului, așa cum este normal și politicos, ca să știți că am luat la cunoștință interesul vostru față de campanie.

Pentru ca cititorii să găsească mai ușor interviurile, acestea sunt puse în rubrica aferentă, cum este și normal, și au eticheta luna blogurilor cinefile pe blog event.

Atenție! Campania se adresează blogurilor cinefile, fie ele personale sau colective! Nu bloggerilor cinefili, care scriu despre filme uneori, sau au o rubrică săptămânală dedicată filmelor.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Luna Blogurilor Cinefile Continuă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *