Masini zburatoare si lumea inspirata din filme SF

Daca pana acum eram surprinsi de-a dreptul cu ceea ce tehnologia aducea in lumea digitala actuala lucrurile evolueaza pana cand ajungem in punctul de a gandi ca putem sa ne folosim de masini zburatoare in cel mai scurt timp. O companie de dezvoltatori deja a anuntat ca va incepe productia in masa a prototipului de masina zburatoare.

Masini zburatoare Terrafugia TF-X

Purtand numele companiei care a demarat intregul proiect astfel de masini zburatoare au avut initial un alt proiect care desi era un succes ca idee in sine nu se incadra in aria de folosinta pentru ca se impunea decolarea si aterizarea de pe un aeroport. Cu baza pastrata insa schimband constructia in sine noile masini zburatoare sunt de tip hibrid.

Cum functioneaza masinile zburatoare?

Cu doua sisteme caci va putea fi folosita atat ca o masina de tip clasic pe sosele cat si in aer ca masina zburatoare vor include un sistem hibrid, curent electric si benzina cand vine vorba de zbor. Poate sa zboare pe o raza de 800 de kilometri si oarecum prezinta caracteristici ale unei masini normale: cu un numar de 4 persoane care sa incapa intr-o astfel de masina, cu dimensiuni rezonabile care sa faca din ea o masina normala care sa incapa intr-un garaj viitorul masinilor zburatoare este destul de aproape.

Citeste si:  Trucuri simple si reusite pentru o excursie extraordinara la munte

images (1)

Desi nu este surprinzator pentru ca deja in domeniul automobil exista dotari de pilot automat cand vine vorba de masini zburatoare acest sistem este inclus si el in dotari. Aterizarea de exemplu este momentul de maxima folosinta a pilotului automat, desi conducatorul ramane cel care considere ce este viabil ca optiune de loc al aterizarii.

Cu un design clar inspirat din lumea SF, o aparitie care nu demult era doar in filme va deveni in curand o realitate. Cu promisiunea deja existenta nu ne indoim de aparitia unor masini zburatoare care vor elibera strazile si vor “intuneca” cerul.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *