Men in Black 3

Secretul fericirii: Nu pun întrebări al căror răspuns nu vreau să-l cunosc (Agent K)

Am ajuns şi la partea a 3-a după 10 ani de zile. Barry Sonnenfeld, acelaşi regizor ca la partea a doua ne aduce pe marele ecran pe Will Smith, Tommy Lee Jones şi Josh Brolin, într-o aventură cu extrateresti cum ne-a obişnuit, mult umor şi o coloană sonoră “Back în Time” a lui Pitbull.
Alături de cei trei fantastici îi putem urmări şi pe Jemaine Clement (Boris The Animal), Emma Thompson, Alice Eve, Nicole Scherzinger.
Agentul J (Will) trebuie să se întoarcă în trecut, mai exact pe data de 16 iulie 1969, când este trimisă în spaţiu nava spaţială Apolo 11 pentru a lansa cu ocazia asta un gadget care va forma un scut de protecţie în jurul Pământului şi să-l salveze pe Agentul K.
În prezent, prizonierul Boris The Animal evadează şi reuşeşte să dea totul peste cap, pentru că ajunge şi el în trecut înaintea tuturor şi-l opreşte pe Agentul K (Tommy Lee Jones) să acţioneze scutul, urmarea dezastruoasă fiind invazia extratereştrilor.
Ce reuşesc personajele este mai puţin important, pentru că noi suntem concentraţi mai degrabă pe jocul actoricesc al lui Will Smith şi Josh Brolin, lumea anilor ’60, frumos reconstruită, diversele vietăţii din spaţiu care s-au adaptat vieţii umane şi nu în ultimul rând efectele speciale.
Nu este un film care te dă pe spate, dar este făcut după reţetă şi are suficient umor încât să te ţină pe scaun aproape 2 ore.
Vizionare plăcută!

Citeste si:  Îl va omorî Nolan pe Batman?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

3 thoughts on “Men in Black 3

  1. Will Smith este o legenda, iar filmul are deja o reputatie, asta a facut ca partea a 3-a sa fie printre cele mai asteptate filme de anul acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *