Miskolc Tapolca – un loc perfect pentru relaxare

Deoarece relaxarea mea ia amploare în locurile liniștite precum micile orășele din suburbii, azi aș vrea să vă prezint stațiunea Miskolc Tapolca în apropierea orașului Miskolc din Ungaria.

Aici puteți găsi momente de liniște, restaurante excelente și hoteluri pentru toate buzunarele. Un mare atu al stațiunii îl reprezintă centrul de spa și parcul din vecinătatea acestuia. Parcul se întinde pe 6 hectare și reprezintă o oază de liniște iar pentru cei dornici și o mică doză de adrenalină oferită de pârtia de bob. Lacul din incinta parcului poate fi străbătut cu bărcuțe și înconjurat cu bicicleta.
Totuși în topul preferințelor cred că rămân băile termale care se găsesc în peștera naturală din interiorul spa-ului. Acest spa ne aduce ceva nou pe lângă serviciile de saună, masaj, pedichiură, solar, piscină exterioară, ștrand și anume vraja peșterii în apele termale de 29,4 grade Celsius. Pe lângă serviciile de relaxare aceast spa ne oferă tratamente bazate pe beneficiile băilor termale.

Informații utile:
Moneda națională: moneda curentă în Ungaria este forintul.
Este de preferat să aveți la voi bani cash deoarece majoritatea restaurantelor și bazarurilor nu acceptă carduri.
Stațiunea se poate accesa cu ușurință din România, la trecerea oricărei vămi din vestul țării pe autostrada M3 care are ca destinație Budapestaa, capitala aflându-se în apropierea orașului Miskolc.

Recomand stațiunea pentru un weekend prelungit, în care să vă umpleți sufletele de liniște și de unde să vă întoarceți cu bateriile încărcate.

 

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

5 thoughts on “Miskolc Tapolca – un loc perfect pentru relaxare

  1. Da, si se ajunge relativ repede pentru ca o mare parte din drumul parcurs in Ungaria se face pe autostrada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *