Mobilă de birou pentru bloggeri

mobila de birou

Unii bloggeri preferă să scrie la desktop-uri, alţii la laptop-uri, dar la cum evoluează tehnologia, poţi scrie şi de pe tablete sau smartphone-uri. Indiferent ce device alegi, ai nevoie de o poziţie corectă şi confortabilă, ca să nimereşti tastele şi să nu pierzi două ore la redactarea unui articol.

Birou pentru bloggeri

Orice blogger ar trebui sa aibă mobila birou. Nu masa din bucătărie, de unde trebuie să pleci înainte să termini de redactat, pentru că este ora mesei. Nu măsuţa plianta pe care trebuie s-o muţi de colo-colo, dacă ai musafiri. Un birou adevărat, unde poţi să pui desktop-ul şi monitorul sau laptop-ul, unde să ai un calendar pe care să notezi evenimentele destinate bloggerilor, unde să lipeşti post-it-urile cu mesaje haioase sau idei pe care să nu le uiţi; de fapt, pentru acest ultim lucru este mai bună o agenduţă.

Următorul obiect important pentru un blogger este scaunul. Stai în faţa calculatorului ca să scrii articolul, apoi să-l publici, eventual pui şi o poză pe care o retuşezi înainte, după care îl promovezi şi schimbi păreri cu alţi bloggeri– asta înseamnă multe ore în faţa calculatorului. De aceea este important să ai un scaun ergonomic, unul care să-ţi menţină o poziţe corectă a coloanei. Ce poate fi mai rău decât să îţi redactezi articolul pe patul de spital, sau pe holul doctorului, pentru ca nu ai avut griă de sănătatea ta?

Citeste si:  Suplimentele pentru slăbit. Păreri generale

Mai sunt bloggeri care preferă să scrie stând în pat sau pe canapea. Au apărut studii care spun că dacă ţii laptop-ul în poală, măreşti temperatura cu cel puţin un singur grad în zona testiculelor, ducând la scăderea nivelului sănătos al spermei cu 40%, deci pe termen lung, cine ştie, poate duce chiar la infertilitate. Cel puţin aşa a rezultat în urma unui studiu realizat la Universitatea din New York, Stony Brook: Bărbaţii care lucrează cu laptop-ul pe picioare îşi măresc temperatura din zona scrotului cu 2,6 – 2,8 grade Celsius. Nici femeile nu scapă aşa uşor. Dacă se ţine laptopul direct pe picioarele goale, din cauza căldurii pe care o emană laptop-ul, se pot confrunta cu arsuri pe piele. Problema nu se rezolvă punând o pernă între laptop şi picioare, deoarece se blochează ventilaţia.

Concluzia este că fiecare blogger trebuie să aibă un spaţiu al său, pe care să şi-l personalizeze după bunul plac, astfel încât să aibă inspiraţie. Se spune ca sunt magazine de mobila cu personalitate, dar „adevărata personalitate” o dă cel care stă la birou, bloggerul: alege modelul, culoarea, înălţimea, lăţimea, etc. Toate aceste detalii dau indicii despre personalitatea fiecăruia.

Tu unde îţi scrii articolele?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *