Motive pentru care China este faimoasa

China este o tara de care cu totii am auzit. Cei care au fost mai interesati sau au fost catusi de putin mai atenti la orele de geografie din scoala stiu ca tara este una care are multe de oferit. Pe langa faptul ca tara este recunoscuta ca fiind una din cele mai mari puteri economice in momentul de fata, aceasta are mult mai multe de oferit:

Inventii

China este cunoscuta pentru numeroasele inventii. Sunt sunte de inventii care au fost realizate in China si multumita lor avem parte de hartie, praful de pusca si posbilitatea de a printa. Hartia a fost initial alcatuita dintr-un amestec de plase de pescuit, scoarta de copac care era amestecata si lasata sa se usuce la lumina soarelui. Praful de pusca a fost inventat in china in timpul dinastiei Tang prin amestecarea sulfului cu salpetru si carbune. Hartia de toaleta a fost inventata special pentru imparatii chinezi.

Populatia

Tara este cea mai populata natiune de pe fata pamantului. Avand un numar total de 1.3 miliarde de locuitori tara are un procent de 20% din totalul locuitorilor de pe pamant. Pe pamant sunt un total de 7.2 miliarde de oameni, asta inseamna ca unul din 5 oameni este un chinez. Se estimeaza ca populatia Chinei va inceta sa creasca in anul 2030.

Citeste si:  Suzuki "Sled" o maşină pentru Polul Nord

Semnificatia culorilor

China este o tara care pune foarte mare accent pe traditii si pe simboluri. La ei culoarea rosie este una respectata. Se crede ca rosu aduce bunastare, noroc si simbolizeaza curajul si loialitatea. In China daca ai de oferit un cadou este indicat sa il oferi fiind intr-o cutie sau un plic de culoare rosie. Numerele sunt la fel de importante in cultura chinezea. Spre exemplu numarul 8 este considerat ca fiind un numar cu noroc in timp ce numarul 4 este unul cu noroc.

China este o tara cu adevarat uimitoare care merita a fi vizitata si de unde te vei intoarce cu o experienta incredibila.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *