O viaţă minunată!

O viata minunata

O viata minunataIt’s a wonderful life,  filmul lui Frank Capra din 1946 cu James Stewart , Donna Reed şi Lionel Barrymore în rolurile principale este unul dintre cele mai frumoase filme pentru Crăciun.

Povestea extrem de simplă dar plină de candoare, emoţioneaza orice spectator.  George Bailey, personajul în jurul căruia se învârte toată acţiunea, vrea să se sinucidă, în urma pierderii unei sume mari de bani. Un înger încearca să-i arate cum ar fi fost viaţa celorlalţi dacă el nu ar fi trăit.  Filmul pune în valoare faptele bune pe care George le-a făcut de-a lungul anilor, promovează ideea de bine din om, care trebuie să iasă la iveal în momentul crucial al deciziei fatale.

Prima producţie a a regizorului prin Liberty Films a pierdut bani la început, dar a fost ulterior recunoscută ca una dintre cele mai frumoase realizări cinematografice a tuturor timpurilor, fiind nominalizată la 5 Oscaruri, necâştigând însă nici unul.

Filmul este făcut dupa cartea The Greatest Gift  de Philip Van Doren Stern şi a inspirat la rândul lui alte producţii, ca de altfel orice film din această epocă de aur a cinematografiei americane:  Sesame Street Muppets ,  Gremlins, The Simpons, etc.

Are parte de doua remake-uri, unul pentru marele ecran: 1977 It Happened One Christmas şi unul pentru micul ecran: 1990 Clarence.

De sărbatori, chiar şi cele mai sceptice persoane vor putea simţi bunătatea ţi iubirea, ce iţi dă frisoane de câte ori te întâlneşti cu ea.

După trailer, vă pun un link cu filmul pentru cei care nu reuşesc să-l găsească, în varianta HD color.

Crăciun fericit! Să fiţi iubiţi!

[youtube id=”tqPYXBHLuOo” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”x-8pu1chaO0″ width=”600″ height=”350″]

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *