Oraşe ce merită văzute: Praga, Cehia

Praga (Praha) este capitala Cehiei şi cel mai cunoscut oraş turistic din Europa Centrală. Deşi în ultimii ani capitala cehă este prea puţin vizitată, rămâne totuşi unul dintre cele mai frumoase oraşe europene, comparabilă cu celelalte capitale din Germania, Austria, Italia sau Franţa (la fel cum este şi nivelul preţurilor!).

Pe străzile multiseculare ale capitalei, veţi întâlni la tot pasul o mulţime de turişti extaziaţi de atmosfera unică a acestui oraş, încărcată de aerul unui mileniu de istorie clasică europeană, pe care nu o mai regăsiţi niciunde!

Deşi Cehia este o fostă ţară comunistă, rămâne cea mai bogată ţară din Europa de Est, după Slovenia, ceea ce face ca Praga să semene foarte mult cu marile metropole din Europa de Vest. De fapt Praga are un Produs Intern Brut cu 25% mai ridicat decât media Uniunii Europene (şi dublu media Cehiei), fiind cel mai vizitat oraş din Europa Centrală şi unul dintre cele mai vizitate din toată Europa.

Deşi, după “Revoluţia de catifea” din noiembrie 1989 Praga era insuficient pregătită pentru afluxul fantastic de turişti, actualmente situaţia s-a schimbat mult, oraşul fiind dotat cu o infrastructură turistică apreciabilă, demnă de un oraş cosmopolit şi prosper. Oraşul poate fi vizitat în orice sezon  fiindcă  Praga nu cunoaște termenul de sezon “de jos”, când vin mai puţini turişti.

Citeste si:  Varful cel mai impresionant din lume

(info)

Cei de la agenţia de turism Paralela45 ne oferă o ofertă superbă de a petrece Sărbătorile pascale într-un oraş plin de melodie şi artă la preţul de 324€/noapte.

SERVICII INCLUSE:

 •     transport avion Bucureşti – Praga şi retur cu compania CSA
 •     4 nopţi cazare cu mic dejun la Hotel Pyramida 4* (sau similar)
 •     transferuri aeroport – hotel – aeroport
 •     tur panoramic de oraş cu ghid local
 •     însotitor român de grup

NU SUNT INCLUSE:

 •     taxele de aeroport: 100 EURO/ persoană (pot suferi modificări)
 •     prânz de Paşte la restaurantul hotelului (opţional), bufet: 25 EURO/ persoană, băuturile sunt extra cost
 •     intrările la obiective
 •     asigurarea medicală
 •     excursiile opţionale
 •     asigurarea storno

Informaţii despre hotelul unde veţi fi cazaţi: Hotelul Pyramida (www.hotelpyramida.cz) se află într-o zonă bună, la 15 min de castel, locul rezidenţial al regilor si prinţeselor cehe. Este compus din 344 de camere şi apartamente, toate fiind deosebit de confortabile, cu baie proprie, WC, uscător de păr, Tv satelit, minibar, seif şi telefon.  Printre facilităţile hotelului: 2 restaurante, piscină interioară, fitness, sauna, solar, masaj.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Oraşe ce merită văzute: Praga, Cehia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *