Lumea “de dincolo”.

Există o lume „de dincolo”. Dincolo de noi, cei virtual-online-feisbucişti-gplusişti, există o lume. Dincolo de mass-uri pe Messenger, de statusuri, twituit, scris pe wall-ul cuiva, invitat pe cineva să dea „join” la un event, notificări şi send-uri, există …

realul.

Dincolo de click dreapta sau stânga, bifat un check-box, setat un server, instalat un OS, calibrat un monitor, redactat un articol în format electronic, participat la un concurs online, prelucrat 10 RAW-uri, stilizat un logo, editat un profil, creat un cont, ridicat nivelul unui caracter dintr-un joc RPG, salvat lumea de la dezastru într-un shooter, compilat o melodie din sample-uri, postat un articol pe blog, like-uit o pagină sau o poză, share-uit ceva pe Twitter, scurtat un URL pe Goo.gl, copy şi paste la un fişier dintr-un folder într-altul, formatat un HDD, ars un CD sau un DVD, există lumea reală.

Există artă, cultură, filme, natură, apusuri de Soare şi răsărituri de Lună, vin roşu, ciocolată, ploaie, aer curat, voley, prieteni, biliard, muzică, fotografie, cărţi, lumânări parfumate, agende şi pixuri, stilouri şi creioane, alergat, lenevit pe nisip, bătaie cu bulgări de zăpadă, sănii, plimbat per pedes, gătit, împărţit patul cu persoana dragă, petrecut timpul cu familia, trimis misivă unui prieten, sunat o prietenă, scrisori, cărţi de colorat, spălatul rufelor la mână, ascultatul ciripitului de vrabie, mângâiatul unui căţel, aruncatul ghemului înspre un motan leneş, concerte, operă, teatru, compusul de poeme, expoziţii de fotografie, filatelie.

Există nori pe cer, stele aprinse-n noapte, eclipse şi ploi de meteoriţi, rouă pe frunze, zămbetul unui copil, alintatul mamei, vise şi visuri, bănci în parc, străzi înguste, plăji întinse, valuri care se sparg de ţărm, pescăruşi ce zboară liberi, călătorii cu trenul, prieteni regăsiţi după ani, veri, vorba caldă a tatei, gânguritul bebeluşului, auzul lătratului unui câine în noapte, scrijelitul celulozei pe perete, desenatul cu creta pe asfalt, nouă pietre, hoţii şi vardiştii, ştersul prafului, cafeaua băută dis-de-dimineaţă, strânsul în braţe, săruturi timide, ascultatul bătăilor inimii, alergatul după autobuz, oamenii de lângă noi.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

2 thoughts on “Lumea “de dincolo”.

  1. Da, exista. Si e o lume frumoasa…si lumea asta virtuala e interesanta in felul ei… Ce am invatat lately? Ca e bine sa le combini oarecum…:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *