Papa vrea iertarea femeilor care fac avort

Stim deja ca Papa Francisc e un om am cerebral, care recunoaste ca omul poate pacatui, iar pacatele acestuia pot fi iertate daca intr-adevar ne caim. Vede ca suntem oameni, nu sfinti, si stie ca a gresi e omeneste. Insa, noua cerinta a Papei nu ar putea fi pe placul fanaticilor bisericii dar si a oamenilor care respecta indeaproape cuvantul Bibliei.

Astfel, Papa Francis a cerut preotilor de religie romano- catolica sa ierte pacatul de intrerupere de sarcina a femeilor care se caiesc in timpul Anului Sfant al Milei.

In Biserica Catolica, avortul este considerat unul din cele mai grave pacate, iar cele care il comit sunt, de obicei, excomunicate din biserica. Asadar, Papa va acorda sansa acestor femei sa fie iertate de preoti, daca acestea vor fi cu inima plina de cainta si cauta intr-adevar iertare.

Scrisoarea online publicata de Papa

“O mentalitate larg raspandita si insensibila a dus la pierderea sensibilitatii sociale si personale cu care se cuvine sa intampinam o noua viata. Tragedia avortului este experimentata de unii cu superficialitate, ca si cand nu si-ar da seama de distrugerea extrema pe care o presupune acest act. Multi altii, pe de alta parte, desi experimenteaza acest moment ca pe o infrangere, cred ca nu aveau alta optiune. Ma gandesc, in special, la femeile care au recurs la avort. Sunt foarte constient de presiunea care le-a condus pe aceste femei spre aceasta decizie. Stiu ca este o tortura din punct de vedere existential si moral. Am intalnit atat de multe femei care poarta in inima cicatricea acestei decizii dureroase, pline de agonie. Ceea ce s-a intamplat este profund nedrept. Totusi, doar intelegand adevarul, cineva poate sa nu isi piarda speranta. Iertarea lui Dumnezeu nu poate fi refuzata celui care se caieste, in special cand acea persoana se apropie de Sfanta Spovedanie cu inima sincera, cautand reconcilierea cu Tatal.”

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *