Parada rochiilor de la Cannes

Festivalul de la Cannes s-a terminat mai deunăzi, românașul nostru Mungiu a venit acasă cu un trofeu, iar actrițele noastre cu altul, iar eu mi-am luat vreo două zile să admir parada rochiilor de la Cannes.

Una mai frumoasă ca alta, actrițele și cântărețele s-au întrecut în grație cu creațiile purtate. Rochii de excepție, semnate de nume grele din industria modei.

Printre răsfățatele festivalului pare să se fi numărat Diane Kruger, actrița reușind să atragă atenția în repetate rânduri, într-un mod cât se poate de pozitiv.

Iată câteva dintre vedetele festivalului, actrițe și creații strălucitoare deopotrivă.

Care vă place cel mai mult?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

6 thoughts on “Parada rochiilor de la Cannes

  1. Preferata mea este : Cheryl Cole în Stéphane Rolland….desi si K. Stewart in rosu arata bine si Diane Kruger in orice ar pune pe ea :)
    Cheryl e cea mai sofisticata.

  2. Și preferata mea tot Cheryl Cole este! Îmi place la nebunie contrastul între alb și roșu! Rochia în sine nu e mare inginerie.

  3. Parerea mea este ca Marion Cotillard s-a numarat printre cele mai elegante femei de la editia din acest an a Festivalului de la Cannes. A avut numai tinute frumoase, rafinate, impecabile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *