Reparatii turbine si reparatii turbosuflante – misiuni indeplinite

www.robnec.ro

Ce au in comun autoturismele, camioanele, autocarele, utilajele mari si ambarcatiunile? Desigur, sunt toate actionate de motoare, dar si de binecunoscutele turbosuflante sau turbine, a caror defectare poate duce la adevarate neplaceri. Astfel de momente necesita reparatii turbine, efectuate de societati specializate precum Robnec.

Utilajele grele, autovehiculele de dimensiuni mari si alte tipuri de echipamente industriale si nu numai functioneaza cu ajutorul turbinelor, care trebuie sa dea dovada de o fiabilitate indelungata. Domeniul de reparatii turbosuflante este unul catre care s-a orientat si compania Robnec, ce are o experienta de peste 15 ani in domeniu.

La Robnec pot fi duse la bun sfarsit misiuni precum diagnosticare, reconditionare, echilibrare computerizata si reparatii turbine. Dispunand de echipamente si utilaje specializate in acest sens, Robnec ofera un pachet complet de servicii, care se extinde de la reparatii minore pana la cele capitale sau chiar pana la inlocuirea turbosuflantei, cu toate operatiunile adiacente.

Pasii urmati la reparatii turbosuflante sunt deosebit de importanti. Verificarea reprezinta primul dintre aceste procese, motiv pentru care testele efectuate la turbine in cadrul Robnec se pot desfasura la viteze de rotatie ale axului mult mai mari fata de regimul de functionare normal al acestora (pana la 160.000 RPM). Astfel de viteze de rotatie superioare sunt necesare pentru echilibrarea turbinei si verificarile eventualelor pierderi de ulei in intreg ansamblul de segmenti si purtatori de segmenti ai turbinei. In acest fel se asigura o fiabilitate de lunga durata a echipamentului, pentru care se elibereaza si certificatul de echilibrare.

O reparatie completa a turbosuflantei, impreuna cu operatiunea de echilibrare, poate sa dureze doar 2-3 ore, multumita specialistilor Robnec. Cauzele defectiunilor ce declanseaza necesarul de reparatii sunt diverse: pot fi impuse inlocuirile de segmenti, de ax sau de flansa de admisie, ori poate fi vorba de interventii la corpul turbinei. Orice astfel de reparatie este insotita la Robnec si de garantia aferenta, alaturi de promptitudine in executie.

O lista completa a serviciilor de reparatii turbosuflante oferite de Robnec poate fi vizualizata si pe site-ul oficial – www.robnec.ro. Trecerea serviciilor in mediul online faciliteaza astfel accesul clientilor si ofera de fiecare data disponibilitate si transparenta pentru reparatii turbine efectuate la cel mai profesional nivel.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *