iPhone 5C

Acest model de la Apple, iPhone 5C a aparut deja de ceva timp, insa cam care ar fi motivele pentru care ar trebui sa il cumparam sau de ce este acest model mult mai buna fata de cele precedente vom afla in cele ce urmeaza.

Daca vei mai astepta putin pana in octombrie sau cam asa ceva, atunci cand se va lansa noul tip de iPhone, S6, vei putea beneficia de un pret chiar si mai scazut la 5C, cu toate ca si pretul sau initial nu este foarte ridicat in comparatie cu celelalte modele de pana acum.

Memorie imbunatatita

Datorita faptului ca acest nou model de iPhone 5C are o memorie imbunatatita si o capacitate de procesare mai mare, pasionatii de iPhone pot vedea in acest model o oportunitate foarte buna pentru a si-l cumpara. Aceste calitati ale smartphone-ului pot face ca aplicatiile incluse in sistemul de navigare al acestuia sa ruleze mult mai rapid si sa deschida mult mai rapid paginile pe care vei intra.

Design inedit

Stim deja cum arata in exterior actualul iPhone 5C  si stim si ca este mult mai subtire decat celelalte modele. Optiunile de culoare sunt mult mai variate, acest model regasindu-se intr-o varietate de culori diferite si potrivite pentru orice personalitate.

Citeste si:  Cel mai folosite si cele mai populare hashtaguri in 2019

Camera mai performanta

O camera mai buna este garantata pentru acest tip de smarthphone de la Apple. Cred ca acest lucru este si ceea ce isi doreau utilizatorii de iPhone in ultima vreme. iPhone 5S are o camera de 8MP, dar iPhone 5C poate garanta o calitate mult mai mare a imaginii si poate oferi niste imagini mult mai clare.

Sistem de operare iOS7

Cu noul iOS7, aplicatia pentru camera a acestui model va avea de asemenea mai multe efecte, tocmai de aceea nu vei mai fi nevoit sa descarci alte aplicatii de editare a pozelor, de pe internetcum ar fi efectele “sepia” sau “retro picture”.

Noul software iOS7 permite un multitasking mai simplu, o mai buna organizare si un design mult mai grozav al software-ului. Grafica este absolut diferita de orice ai mai fi vazut vreodata in trecut, asadar in cazul in care nu iti place vechea interfata, poate ca vei deveni impresionat de noua interfata.

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *