Serial Blogevent pentru agățat: azi, eleve

Secsi balamook!

După ce am zis cum se agață studentele, revin cu tutorialul pentru eleve. A nu se înțelege greșit, zic, nu instig la pedofilie și, în niciun caz, la una care te-ar lăsa mai sărac, ci doar spun din cunoștințele mele. Eu recomand, oficial aici și acum, folosirea tutorialului doar pentru eleve de peste 18 ani (da’ să fim serioși, e pentru alea mai mici).

Nu e nimic mai ușor decât s-o agăți pe una de liceu. E mică, pe bani de la părinți, cu vicii – adică citit asiduu, ars teorie matematică după teorie, nu altceva – și ușor de impresionat doar prin vârstă. Practic, tre’ să exiști, să te dai la ea și gata. La vârsta la care colegii ei încă se minunează de un fir de păr pe picioare, tu o poți da pe spate cu pădure. Și tot așa, dar s-o iau pe profil educațional.

Eleva de mate-info

Ea e realistă, domn’e, nu pun botu’ la fandoseli, vrăjeli răsuflate, se știe cu Fermat, Descartes și face glume cu teorema lui Ceva. Ce să mai, viitor pui de intelectual. Simplu, tre’ să fii mai citit, să fii rațional și analitic și gata. Și mereu să ai un argument peste ce zice. Dă-i cuvinte grele când te încurci, aruncă un comprehensiv sau behaviorism și s-a pierdut, nu contează că nu e în context. Apoi, îi dai tu derivata cum știi mai bine să-i ajungi la primitivă cu parabola funcției.

Replica: Tu când scoți derivata din paranteză e la putere sau nu?

Eleva de filologie

Tre’ să fii visător, o dai cu poezii, nu tre’ să fii prea rapid în raționament că riști s-o sperii. Las-o, bă, să se trezească la final de septembrie dacă ea vrea, da’ ia-o lent. Mai un Eminescu, mai un Rimbaud dacă nu e cu români, mai un Stănescu pentru sentiment. Și dai savoare cu un Maupassant, îi spui că e o “belle ami”, o să fie încântată. Dar dacă nu știi ceva autori, n-o dat la battle cu ea, posibil să fi citit destul de mult.

Replica: Hai să-ți dau stihul în ritm iambic.

Eleva de la științe

Ea vrea, de regulă, la medicină. Studiază multă chimie, ți-ar putea produce alcool și droguri lejer, și știe biologie, astfel că n-o freca cu romantisme. Îi dai brotacul la scoarță, e bine, nu i-l dai, ai pierdut-o. Nu zic că are cultură generală, da’ când e vorba de grabă, e pe grabă, zici că e mereu în tură. Și, de regulă, se izolează în grupuri de câteva persoane. Tre’ s-o iei cu direct, cu glume, ceva sarcasm, nu fi pămpălău și e bine. Nu că n-ar lua pămpălăi, dar îi toacă mărunt pe ăia și e păcat să ajungi la Obregia.

Replica: Vreți să-ți bag Terentele la formol?

Daca esti in cautare de advertoriale SEO, cei de la www.SeoPower.ro iti pun la dispozitie o lista de cateva sute de site-uri pe care poti face link building.

One thought on “Serial Blogevent pentru agățat: azi, eleve

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *